Letter H

Haldol (haloperidol) används för att behandla vissa psykiska/humörstörningar (t.ex. schizofreni, schizoaffektiva störningar). Detta läkemedel hjälper dig att tänka tydligare, känna dig mindre nervös och delta i vardagen. Det kan också hjälpa till att förhindra självmord hos personer som sannolikt kommer att skada sig själva. Det minskar också aggression och önskan att skada andra. Det kan minska negativa tankar och hallucinationer.) Haloperidol kan också användas för att behandla okontrollerade rörelser och utbrott av ord/ljud relaterade till Tourettes syndrom.

kr 3.80 Per Piller

Ledipasvir och sofosbuvir är ett kombinationsläkemedel som används för att behandla kronisk hepatit C hos vuxna och barn som är minst 3 år gamla. Ledipasvir och sofosbuvir ges ibland i kombination med ett annat läkemedel som kallas ribavirin. Ledipasvir och sofosbuvir behandlar specifika genotyper av hepatit C, och endast hos vissa personer.

kr 115.95 Per Piller

Hepcinat LPョ är ett förkrossande botemedel för Hepatit “C”. Ledipasvir i kombination med sofosbuvir former en nödvändig komplex för behandling av hepatit C. Nu är det bara en drog som behövs för att stoppa viruset och eliminera dess vidare spridning. Hepcinat lpョ är ett unikt läkemedel som kombinerar egenskaper av lepidavir och sofosbuvir, vilket kan snart hämma två typer av proteiner som är involverade i spridningen av hepatit C-virus i kroppen, dessa är NS5A- och NS5B-polymeras.

kr 263.54 Per Piller

Hydroxychloroquine används också för att behandla symptom på reumatoid artrit och discoid eller systemisk lupus erythematosus.

kr 7.90 Per Piller

Hygroton (сhlortalidone) är ett diuretikum läkemedel som används för att behandla högt blodtryck, svullnad inklusive att på grund av hjärtsvikt, leversvikt, och nefrotiskt syndrom, insipid diabetes, och renal tubulär acidos.

kr 5.27 Per Piller

Generic Hytrin is used for treating high blood pressure and treating signs and symptoms of benign prostatic hyperplasia (BPH).

kr 16.40 Per Piller

Generic Hyzaar is used for treating high blood pressure. It may be used to decrease the risk of stroke in certain patients with high blood pressure.

kr 12.15 Per Piller
Genom att stanna på vår webbplats godkänner du automatiskt lagring och behandling av dina personuppgifter, i enlighet med vår sekretesspolicy.