Om oss

16 år i branschen!

Den här hemsidan, som har varit i branschen i 16 år, är ett av de ledande apoteken på Internet. Vårt mål har varit att leverera säkra, generiska läkemedel till bra priser! Vår hemsida tillhandahåller generiska läkemedel levererade direkt från Indien. Varje produkt som är tillgänglig genom får hemsida produceras med de bästa råmaterialen och med största omsorg vid läkemedelsfabriker i världsklass i Indien. Var och en av dessa fabriker är godkända av indiska FDA och är internationellt auktoriserade, så du vet att dina produkter är säkra.

Säkerhet

Vi tar din säkerhet på allvar. Alla produkter vi distribuerar är i enlighet med såväl Drugs and Cosmetics Act of India 1940, som andra tillämpliga regler eller tillägg. Vi är säkra på att alla av dessa produkter kommer att leva upp till din höga krav, nu och i framtiden. Vi garanterar det till 100%! Du kan hitta mer information om generiska läkemedel här. Doseringsinformation, tillsammans med andra relevant eller viktig allmän information angående de läkemedel vi tillhandahåller, kan hittas på den här hemsidan. Se till att du läser denna information innan du gör din beställning. Om du inte är 100% säker på att du ska använda en specifik medicin, konsultera en läkare. Om du har några andra frågor, oro, eller bara vill veta lite mer om oss och de tjänster vi tillhandahåller, var vänlig och kontakta vårt kundtjänstteam. De finns tillgängliga 24 timmar om dagen, 7 dagar i veckan, via e-mail, onlinechatt eller via telefon.

Sekretess

Sekretess är mycket viktigt för oss. Din e-mailadress och personuppgifter kommer inte att missbrukas. Spam är olagligt, och vi medverkar inte till sådana aktiviteter. Om du erhåller spam relaterat till våra produkter eller tjänster, var vänlig och kontakta vår kundtjänst så kommer situationen att hanteras därefter.

Ansvar

Allt vi gör på den här hemsidan är 100% lagligt. Vi är ansvarstagande samhällsmedborgare och opererar i enlighet med alla tillämpliga lagar. Det är absolut säkert att göra beställningar hos oss eftersom vårt säkra betalsystem säkerställer att alla dina uppgifter hålls hemliga och säkra. Det finns ingen anledning till oro då du beställer från oss. Om det är något problem med din beställning (vilket det sällan är), såsom att den stoppas i tullen eller tappas bort av fraktbolaget, kontakta oss omedelbart. Vi arbetar ut ett upplägg där vi antingen skickar ut din beställning igen eller betalar tillbaka dina pengar. Vårt huvudintresse är din belåtenhet!

Kontakt
Eller skicka in kontaktformulär.

Genom att stanna på vår webbplats godkänner du automatiskt lagring och behandling av dina personuppgifter, i enlighet med vår sekretesspolicy.