Fedme

Generisk Xenical brukes til å mestre fedme hos voksne og ungdommer over 12 år. Det brukes også til å redusere risiko å legge på seg på nytt etter vekttap. Orlistat (aktiv komponent) reduserer fettvolum, som adsorberes fra kost.

kr 10.04 Pr pille

Alli® (orlistat) er en reseptfri medisin som er ment for overvektige voksne som sliter med å gå ned i vekt. Orlistat blokkerer en del av fettet man får fra mat, holder den fra å bli absorbert av kroppen. Orlistat brukes til å hjelpe med vekttap, eller for å redusere risikoen for å gå opp igjen. Dette legemidlet skal brukes i kombinasjon med diett og trening. Orlistat er kun til bruk hos voksne.

kr 34.82 Pr pille

Rybelsus tabletter (semaglutide) er et reseptbelagt legemiddel som brukes hos voksne med type 2 diabetes mellitus for å redusere blodsukkernivået. Rybelsus kan foreskrives når andre diabetesmedisiner har blitt prøvd uten suksess og bør brukes sammen med kosthold og trening. Rybelsus tabletter arbeider for å senke blodsukkernivået (glukose) ved å øke hvor mye insulin som frigjøres og redusere glucagon sekresjon. Denne medisinen kan også bremse gastrisk tømming etter å ha spist.

kr 159.53 Pr pille

Acetyl-L-carnitine er også kjent som ALC. Noen mennesker med høyt blodsukker bruker det til å hjelpe med kolesterol samt nervesmerter, som prikker i hender og føtter. Andre har brukt det til å stoppe celleskader. Det kan også bidra til å forbedre appetitten og hjelpe kroppen å slå fett til energi. Noen bruker det til å forbedre humøret. Personer med blodkarproblemer i bena har brukt det til å hjelpe dem å gå bedre og å gå med mindre smerte. ALC kan også hjelpe personer med lavt karnitinnivå for å få et mer normalt nivå i blodet.

kr 13.29 Pr pille

Folk bruker melatonin til å justere kroppens indre klokke. Det brukes til å behandle jetlag, kontrollere døgnrytmer hos personer som jobber med skiftende arbeidstid (har skiftarbeidsforstyrrelse), og til å hjelpe blinde pasienter etablere en lys-mørkesyklusen. Melatonin brukes også for søvnløshet (insomni); forsinket søvnfase syndrom (DSPS); RBD (REM sleep Behaviour Disorder, eller parasomni); søvnløshet assosiert med ADHD (Attention Deficit/Hyperactivity Disorder eller hyperkinetisk forstyrrelse); søvnløshet forårsaket av visse høyt blodtrykk medisiner kalt betablokkere; og søvnproblemer hos barn med utviklingsforstyrrelser, inkludert autisme, cerebral parese og intellektuelle funksjonshemminger. Det brukes også som søvnmiddel etter avsluttet behandling med benzodiazepin og for å redusere bivirkninger ved røykeslutt. Noen bruker melatonin ved Alzheimers sykdom eller hukommelsestap (demens), bipolar lidelse, en lungesykdom kalt kronisk obstruktiv lungesykdom (KOLS), søvnløshet forårsaket av betablokkere, endometriose, tinnitus, sesongavhengig depresjon (SAD), mild sinnslidelse, ikke-alkoholrelatert leversykdom, kronisk utmattelsessyndrom (CFS), fibromyalgi, rastløse bein (urolige bein), en immunsykdom kalt sarkoidose, schizofreni, migrene og andre hodepine, aldersrelatert synstap, godartet prostataforstørrelse (BPH), irritabel tykktarm (IBS), benskjørhet (lav benmasse eller osteoporose), en motorisk forstyrrelse kalt tardiv dyskinesi (TD), gastroøsofageal refluks, Helicobacter pylori (H. pylori), treningsytelse, infertilitet, epilepsi, eldring, ved menopause, metabolsk syndrom, for gjenoppretting etter operasjon, sinnsbevegelse forårsaket av anestesi, stress, endringer i hjertefrekvens ved overgang fra liggende til stående stilling (postural tachycardia syndrome), ufrivillig vannlating, kjeve smerter, inflammatorisk tarmsykdom (ulcerøs kolitt) og for prevensjon.

kr 8.86 Pr pille
Ved å bli på vårt nettsted samtykker du automatisk til lagring og behandling av dine personopplysninger i samsvar med vår personvernpolicy.