Antiparasittære

Generic Acticin cream is used to treat scabies.

kr 211.80 Pr pille

Generisk Albenza brukes til å behandle visse bendelorm-infeksjoner. Medikamentet virker ved å drepe sensitive parasitter.

kr 7.79 Pr pille

Generisk Aralen (klorokin) er en antimalariamiddel som virker ved å forhindre veksten av parasitter i de røde blodcellene i menneskekroppen.

kr 8.97 Pr pille

Dicaris tabletter er en antiparasittisk medisinering. Det brukes til behandling av orminfeksjoner. Det fungerer ved å drepe ormer og dette behandler din infeksjon. Det kan også gis for hudinfeksjoner som spedalskhet, vorter, lichen planus og aphthous ulcers.

kr 39.70 Pr pille

Dicaris® Barn er anthelmintikum som inneholder 50 mg levamisol. Dette antiparasittmidlet virker ved å undertrykke enzymaktivitet i ormers muskler som forårsaker deres lammelse og død. På den måten behandles infeksjonen.

kr 22.93 Pr pille

Eurax (crotamiton) er en medisin som brukes både som behandling av scorper og som et generelt antikløende middel. Det er en reseptbelagt lotionbasert medisin som påføres hele kroppen for å bli kvitt scorper som burer seg under huden og forårsaker kløe.

kr 211.69 Pr pille

Hydroxychloroquine brukes også til å behandle symptomer på revmatoid artritt og discoid eller systemisk lupus erythematosus.

kr 7.94 Pr pille

Lariam er en medisin som brukes til å behandle malaria, en sykdom forårsaket av parasitter. Denne medisinen virker ved å forstyrre vekst av parasitter i de røde blodcellene i kroppen. Parasitter som forårsaker malaria kommer vanligvis inn i kroppen gjennom bitt av en mygg. Generic Lariam er også brukt til å forebygge malaria.

kr 121.01 Pr pille

Generisk Vermox (Mebendazole) brukes til behandling av visse orminfeksjoner (f.eks enterobious, rundorm, Trichuris trichiura,ringorm). Mebendazole er en anthelmintisk agent. Den virker ved at den dreper sensitive ormer og får dem drevet bort fra kroppen.

kr 9.71 Pr pille

Folk bruker melatonin til å justere kroppens indre klokke. Det brukes til å behandle jetlag, kontrollere døgnrytmer hos personer som jobber med skiftende arbeidstid (har skiftarbeidsforstyrrelse), og til å hjelpe blinde pasienter etablere en lys-mørkesyklusen. Melatonin brukes også for søvnløshet (insomni); forsinket søvnfase syndrom (DSPS); RBD (REM sleep Behaviour Disorder, eller parasomni); søvnløshet assosiert med ADHD (Attention Deficit/Hyperactivity Disorder eller hyperkinetisk forstyrrelse); søvnløshet forårsaket av visse høyt blodtrykk medisiner kalt betablokkere; og søvnproblemer hos barn med utviklingsforstyrrelser, inkludert autisme, cerebral parese og intellektuelle funksjonshemminger. Det brukes også som søvnmiddel etter avsluttet behandling med benzodiazepin og for å redusere bivirkninger ved røykeslutt. Noen bruker melatonin ved Alzheimers sykdom eller hukommelsestap (demens), bipolar lidelse, en lungesykdom kalt kronisk obstruktiv lungesykdom (KOLS), søvnløshet forårsaket av betablokkere, endometriose, tinnitus, sesongavhengig depresjon (SAD), mild sinnslidelse, ikke-alkoholrelatert leversykdom, kronisk utmattelsessyndrom (CFS), fibromyalgi, rastløse bein (urolige bein), en immunsykdom kalt sarkoidose, schizofreni, migrene og andre hodepine, aldersrelatert synstap, godartet prostataforstørrelse (BPH), irritabel tykktarm (IBS), benskjørhet (lav benmasse eller osteoporose), en motorisk forstyrrelse kalt tardiv dyskinesi (TD), gastroøsofageal refluks, Helicobacter pylori (H. pylori), treningsytelse, infertilitet, epilepsi, eldring, ved menopause, metabolsk syndrom, for gjenoppretting etter operasjon, sinnsbevegelse forårsaket av anestesi, stress, endringer i hjertefrekvens ved overgang fra liggende til stående stilling (postural tachycardia syndrome), ufrivillig vannlating, kjeve smerter, inflammatorisk tarmsykdom (ulcerøs kolitt) og for prevensjon.

kr 8.82 Pr pille

Generisk Stromectol er en anti-parasitt medisin. Det forårsaker død av visse parasitter i kroppen og brukes til å behandle infeksjoner som skyldes parasitter. Ivermectin blir brukt til å behandle ikke bare mennesker, men også griser, storfe, hester og sauer. I mars 1997 ble det godkjent for behandling av strongyloidiasis hos mennesker.

kr 18.53 Pr pille

Generisk Vibramycin brukes for behandling av enkelte bakterielle infeksjoner. Det kan brukes i kombinasjon med andre medisiner til å behandle akne eller bestemte amoeba infeksjoner. Det kan brukes å hindre visse typer malaria i reisende som vil besøke malaria-infiserte områder for mindre enn 4 måneder og for å forhindre eller redusere progresjon av miltbrann etter eksponering. Generisk Vibramycin er tetracycline antibiotika. Det fungerer ved å bremse veksten av bakterier, slik at immunsystemet til å ødelegge den.

kr 17.65 Pr pille
Ved å bli på vårt nettsted samtykker du automatisk til lagring og behandling av dine personopplysninger i samsvar med vår personvernpolicy.