Elhízottság

A Xenical generikus az elhízottság kezelésére szolgál a felnõtteknél és 12 felüli gyermekeknél. Továbbá csökkenti a súly visszanyerésének a kockázatát az elõzõ súlycsökkenés után. Az orlistat (hatóanyag) csökkenti a diétában felszívott zsír mennyiségét.

Ft 336.05 Tablettánként

Alli (orlistat) egy over-the-counter kábítószer-jelentette a túlsúlyos felnőttek, akik azért küzdenek, hogy tisztázza a felesleges kilót. Orlisztát blokkok, hogy a zsír egy része, hogy enni, hogy attól, hogy szívódik fel a szervezetben. Orlisztát használt támogatás a fogyás, vagy segít csökkenteni a kockázatot visszanyerni a tömeg már elveszett. Ezt a gyógyszert kell használni együtt egy csökkentett kalóriatartalmú étrend. Orlisztát kizárólag felnőttek.

Ft 1165.13 Tablettánként

A Rybelsus tabletta (semaglutide) egy vényköteles gyógyszer, amelyet 2-es típusú diabetes mellitusban szenvedő felnőtteknél alkalmaznak a vércukorszint csökkentésére. A Rybelsus akkor írható fel, ha más cukorbetegség elleni gyógyszereket sikertelenül próbáltak ki, és diétával és testmozgással együtt kell alkalmazni. A Rybelsus tabletta csökkenti a vércukorszintet (glükóz) azáltal, hogy növeli az inzulin felszabadulását és csökkenti a Glucagon szekréciót. Ez a gyógyszer lassíthatja a gyomor kiürülését étkezés után is.

Ft 5338.68 Tablettánként

Az Acetyl-L-carnitine ALC néven is ismert. Néhány ember a magas vércukorszint használja, hogy segítsen a koleszterin, valamint az idegi fájdalom, mint a bizsergés a kezükben és a lábukban. Mások arra használták, hogy megállítsák a sejtkárosodást. Segíthet az étvágy javításában is, és segítheti a testet a zsír energiává alakításában. Vannak, akik hangulatuk javítására használják. Azok az emberek, akiknek véredény-problémái vannak a lábukban, arra használják, hogy jobban járjanak, és kevesebb fájdalommal járjanak. Az ALC segíthet az alacsony karnitinszintű embereknek abban is, hogy normálisabb szintet érjenek el a vérükben.

Ft 444.81 Tablettánként

Az emberek a melatonint a test belső órájának beállítására használják. A lemaradás felgyorsítására használják, és az alvás-ébrenléti ciklusok olyan embereknél történő megváltoztatására, akiknek napi munkarendje változik (váltóműszak zavar), és segít a vak emberek nappali és éjszakai ciklusának létrehozásában. A melatonint szintén használják az álmatlanság (insomnia) kezelésére; késleltetett alvási fázis szindrómára (DSPS); gyors szemmozgásos alvás viselkedési rendellenességre (RBD); a figyelemhiányos hiperaktivitási rendellenességgel (ADHD) kapcsolatos álmatlanságra; álmatlanságra bizonyos magas vérnyomású gyógyszerek miatt, amelyek béta-blokkolók; és az alvászavarokra olyan fejlődési rendellenességekben szenvedő gyermekeknél, mint az autizmus, az agyi bénulás és az értelmi fogyatékosság. A benzodiazepin-hatóanyagok alkalmazásának abbahagyásának és a dohányzás abbahagyásának mellékhatásainak csökkentése érdekében is alkalmazzák. Egyes emberek melatonint használnak az Alzheimer-kórra vagy a memóriavesztésre (demencia), a bipoláris rendellenességre, a krónikus obstruktív tüdőbetegségre (COPD), a béta-blokkoló gyógyszerekre, az endometriózisra, a fülcsengésre, a depresszióra vagy a szezonális érzelmi rendellenességre (SAD), enyhe mentális károsodásra, nem alkoholos májbetegségre, krónikus fáradtság szindrómára (CFS), fibromyalgiára, nyugtalan láb szindrómára, sarcoidosisra, skizofréniára, migrénre és egyéb fejfájásra, életkor miatt kialakuló látásvesztésre, jóindulatú prosztata hiperpláziára (BPH) irritációs bél szindrómára (IBS), csontvesztésre (csontritkulás), tardív diszkinéziara (TD), savas reflux betegségre, Helicobacter pylorira (H. pylori), gyakori testmozgásra, meddőségre, epilepsziára, öregedésre, menopauzara, a műtét utáni helyreállásra, érzéstelenítésre, stresszre, az akaratlan mozgás zavar (tardív diszkinézia) által okozott izgatottságra, a pulzusszám megváltozására, amikor áthelyezik az ültetésbe (pos turiuszos tachycardia szindróma), a delíriumként, vizelési zavarokra, állkapocs fájdalomra, a gyulladásos bélbetegségre (fekélyes vastagbélgyulladás) és a születésszabályozásra.

Ft 296.51 Tablettánként
Webhelyünkön való tartózkodásával Ön automatikusan beleegyezik személyes adatainak tárolására és feldolgozásába, az Adatvédelmi Szabályzatunknak megfelelően.