Fedme

Generisk Xenical anvendes til fedmebehandling hos voksne og unge fra 12 år og ældre. Det også anvendes til at reducere risiko af vægtforøgelse efter tidligere vægttab. Orilstat (en aktiv bestanddel) formindsker mængden af fed, der absorberes fra diæten.

kr 6.50 Per Pille

Alli® (orlistat) er en håndkøbsmedicin, som er beregnet til overvægtige voksne, der kæmper for at tabe i vægt. Orlistat blokerer nogle af de fedter, man spiser, og holder dem fra at blive absorberet af kroppen. Orlistat bruges til at hjælpe med vægttab eller for at reducere risikoen for at tage på i vægt igen. Denne medicin skal bruges sammen med kost med lavt kalorieindhold. Orlistat må bruges kun af voksne.

kr 22.55 Per Pille

Rybelsus tablets (semaglutide) er en receptpligtig medicin, der bruges til voksne med type 2-diabetes mellitus for at sænke blodsukkerniveauet. Rybelsus kan ordineres, når andre diabetesmedicin er blevet forsøgt uden succes og bør bruges sammen med kost og motion. Rybelsus tabletter arbejder for at sænke blodsukkerniveauet (glukose) ved at øge, hvor meget insulin der frigives, og mindske glucagon sekretionen. Denne medicin kan også bremse gastrisk tømning efter at have spist.

kr 103.33 Per Pille

Acetyl-L-carnitine er også kendt som ALC. Nogle mennesker med højt blodsukker bruger det til at hjælpe med kolesterol såvel som nervesmerter, såsom prikken i hænder og fødder. Andre har brugt det til at hjælpe med at stoppe celleskader. Det kan også hjælpe med at forbedre appetitten og hjælpe kroppen med at omdanne fedt til energi. Nogle mennesker bruger det til at forbedre deres humør. Mennesker med blodkarproblemer i deres ben har brugt det til at hjælpe dem med at gå bedre og gå med mindre smerte. ALC kan også hjælpe mennesker med lave carnitinniveauer til at have et mere normalt niveau i deres blod.

kr 8.61 Per Pille

Folk bruger melatonin til at regulere kroppens indre ur. Den bruges til jetlag, til at regulere døgnrytme hos mennesker, hvis daglige arbejdsplan skifter (døgnrytmeforstyrrelser) og for at hjælpe blinde personer med at regulere døgnrytme. Melatonin bruges også til manglende evne til at falde i søvn (søvnløshed); socialt jetlag (DSPS); REM-behavior disorder (RBD); søvnløshed forbundet med forstyrrelse af opmærksomhed og aktivitets lidelse (ADHD); søvnløshed på grund af visse lægemidler mod højt blodtryk kaldet beta-blokkere; søvnproblemer hos børn med udviklingsforstyrrelser, herunder autisme, cerebral parese og børn med intellektuelle handicaps. Det anvendes også som søvnhjælpemiddel efter ophør med benzodiazepinlægemidler og for at mindske bivirkningerne ved at stoppe rygningen. Nogle mennesker bruger melatonin til Alzheimers sygdom eller hukommelsestab (demens), bipolar lidelse, en lungesygdom kaldet kronisk obstruktiv lungesygdom (COL), søvnløshed forårsaget af beta-blokkerende stoffer, endometriose, ringen for ørerne, depression eller sæsonbestemte lidelser (SAD), mild kognitiv forstyrrelse, ikke-alkoholisk leversygdom, kronisk utmattelsessyndrom(CFS), fibromyalgi, rastløse ben syndrome, en infiltrativ sygdom kaldet sarcoidose, skizofreni, migræne og andre slags hovedpine, aldersrelateret synstab, godartet prostataforstyrrelse(BPH), irritabel tyktarm(IBS), knogleskørhed (osteoporose), en bevægelsesforstyrrelse kaldet tardive dyskinesi (TDS), gastroøsofagal refluksygdom, Helicobacter pylori (H. pylori), træningsevne, infertilitet, epilepsi, aldring, til overgangsalderen, metabolisk syndrom, til rehabilitering efter operationen, psykomotorisk agitation forårsaget af anæstesi, stress, ufrivillig bevægelsesforstyrrelse (tardiv dyskinesi), ændringer i hjerteklap, når man bevæger sig fra at lægge sig til at sidde op (orthostatisk dysregulation), delirium, manglende evne til at kontrollere urinering, kæbesmerter, inflammatorisk tarmsygdom (ulcerøs colitis) og til prævention.

kr 5.74 Per Pille
Ved at besøge vores website accepterer du automatisk opbevaring og behandling af dine personlige oplysninger i overensstemmelse med vores Fortrolighedspolitik.