Neurologiske Lidelser

Valporic syresirup bruges til at behandle anfaldsforstyrrelser, mentale/humørsygdomme (såsom manisk fase af bipolar lidelse) og for at forhindre migrænehovedpine. Det virker ved at gendanne balancen mellem visse naturlige stoffer (neurotransmittere) i hjernen.

kr 239.58 Per Pille

Folk bruger melatonin til at regulere kroppens indre ur. Den bruges til jetlag, til at regulere døgnrytme hos mennesker, hvis daglige arbejdsplan skifter (døgnrytmeforstyrrelser) og for at hjælpe blinde personer med at regulere døgnrytme. Melatonin bruges også til manglende evne til at falde i søvn (søvnløshed); socialt jetlag (DSPS); REM-behavior disorder (RBD); søvnløshed forbundet med forstyrrelse af opmærksomhed og aktivitets lidelse (ADHD); søvnløshed på grund af visse lægemidler mod højt blodtryk kaldet beta-blokkere; søvnproblemer hos børn med udviklingsforstyrrelser, herunder autisme, cerebral parese og børn med intellektuelle handicaps. Det anvendes også som søvnhjælpemiddel efter ophør med benzodiazepinlægemidler og for at mindske bivirkningerne ved at stoppe rygningen. Nogle mennesker bruger melatonin til Alzheimers sygdom eller hukommelsestab (demens), bipolar lidelse, en lungesygdom kaldet kronisk obstruktiv lungesygdom (COL), søvnløshed forårsaget af beta-blokkerende stoffer, endometriose, ringen for ørerne, depression eller sæsonbestemte lidelser (SAD), mild kognitiv forstyrrelse, ikke-alkoholisk leversygdom, kronisk utmattelsessyndrom(CFS), fibromyalgi, rastløse ben syndrome, en infiltrativ sygdom kaldet sarcoidose, skizofreni, migræne og andre slags hovedpine, aldersrelateret synstab, godartet prostataforstyrrelse(BPH), irritabel tyktarm(IBS), knogleskørhed (osteoporose), en bevægelsesforstyrrelse kaldet tardive dyskinesi (TDS), gastroøsofagal refluksygdom, Helicobacter pylori (H. pylori), træningsevne, infertilitet, epilepsi, aldring, til overgangsalderen, metabolisk syndrom, til rehabilitering efter operationen, psykomotorisk agitation forårsaget af anæstesi, stress, ufrivillig bevægelsesforstyrrelse (tardiv dyskinesi), ændringer i hjerteklap, når man bevæger sig fra at lægge sig til at sidde op (orthostatisk dysregulation), delirium, manglende evne til at kontrollere urinering, kæbesmerter, inflammatorisk tarmsygdom (ulcerøs colitis) og til prævention.

kr 5.71 Per Pille

Generic Mestinon is used for treating myasthenia gravis.

kr 18.85 Per Pille

Namzaric indeholder en kombination af donepezil og memantin. Donepezil forbedrer virkningen af nerveceller i hjernen. Det virker ved at forebygge manglen af en kemiske komponent der kaldes acetylcholin. Mennesker med demens har mangel på denne komponent, som er vigtig for hukommelsen, tænkning og overvejelse. Memantin reducerer aktiviteten af kemikaler I hjernen, der kan bidrage til symptomer af Alzheimers sygdom. Namzaric anvendes for at behandle mennesker med moderato g sent demens af Alzheimers type.

kr 12.18 Per Pille

Orap (pimozide) virker ved at ændre kemikaliernes handlinger i hjernen. Orap anvendes til personer med Tourettes syndrom. Denne medicin undertrykker de fysiske (motoriske) og vokale (foniske) symptomer på tics, når disse symptomer forstyrrer dagliglivets funktion. Orap er ikke beregnet til behandling af motoriske tics, der ikke er forårsaget af Tourettes syndrom.

kr 4.11 Per Pille

Serc er et antihistamin, der bruges til behandling af Ménières sygdom, til at mindske svimmelhed, øresusen (tinnitus), høretab og høreproblemer. Denne medicin fungerer ved at forbedre blodgennemstrømningen i det indre øre. Dette nedsætter øretryk.

kr 5.14 Per Pille

Stugeron er antihistamintabletter, der anvendes mod køresyge; symptomer forårsaget af balance- eller bevægelsesproblemer såsom svimmelhed, tinnitus og Ménière's sygdom. Cinnarizine bruges til behandling af problemer, der påvirker det indre øre og balance, såsom svimmelhed og kvalme.

kr 3.43 Per Pille

Dimethyl fumarate anvendes til behandling af recidiverende former for multipel sklerose hos voksne (herunder klinisk isoleret syndrom, recidiverende-remitterende sygdom og aktiv sekundær progressiv sygdom). Dimethyl fumarate er ikke godkendt til brug af personer under 18 år.

kr 34.27 Per Pille

Generic Tegretol is used for controlling certain types of epileptic seizures. It is also used to treat severe pain of the jaw or cheek caused by a facial nerve problem (trigeminal neuralgia).

kr 5.33 Per Pille

Vinpocetine bruges til at forbedre hukommelsen og øge hjernens stofskifte. Det er også blevet brugt til iskæmi og reperfusionsskade og betragtes som et neurobeskyttende middel. Der er dog få robuste kliniske undersøgelser, der understøtter brugen af vinpocetine ved slagtilfælde, demens eller andre sygdomme i CNS.

kr 8.57 Per Pille
Ved at besøge vores website accepterer du automatisk opbevaring og behandling af dine personlige oplysninger i overensstemmelse med vores Fortrolighedspolitik.