Viruslääkkeet

 • Atripla

  Geneerinen Atripla

  Efavirenz+emtricitabine+tenofovir 600mg + 200mg + 300mg 30 /600mg + 200mg + 300mg 30 pills

  Generic Atripla is an antiviral medication that prevents human immunodeficiency virus (HIV) from reproducing in your body.
  Lisätietoja »

  € 299.92
 • Betadine

  Geneerinen Betadine

  Providone - Iodine 10% 15g

  Betadine-voidetta käytetään pienien haavojen ja tulehdusten hoidossa samoin kuin bakteerien tappamiseksi. Betadine-voide on antiseptinen yhdiste. Se toimii tappamalla sille herkkiä bakteereita.
  Lisätietoja »

  € 12.91
 • Daklinza

  Geneerinen Daklinza

  Daclatasvir 60mg

  Geneerinen Daklinza on viruslääke, joka estää hepatiitti C –virusta (HCV) moninkertaistumasta kehossa. Daclatasviriä käytetään hoitamaan 3. genotyypin kroonista C hepatiittia aikuisilla, joilla ei ole kirroosia. Tätä lääkettä annetaan yhdessä sofosbuvir­nimisen lääkkeen kanssa.
  Lisätietoja »

  € 8.24
 • Famvir

  Geneerinen Famvir

  Famciclovir 250/500mg

  Geneeristä Famvir-lääkettä käytetään hoidettaessa vyöruusuinfektiota. Sitä käytetään myös uusiutuvan herpes-ihotulehduksien hoidossa potilailla, joilla on myös HIV-infektio. Famvir-lääkettä käytetään uusiutuvan huuliherpeksen ja uusiutuvan sukupuoliherpeksen hoitoon tai tukahduttamiseen potilailla, joilla on heikentynyt immuunijärjestelmä.
  Lisätietoja »

  € 3.35
 • Lamprene

  Geneerinen Lamprene

  Clofazimine 50mg

  Generic Lamprene is taken to treat leprosy (Hansen's disease). It is sometimes given with other medicines for leprosy.
  Lisätietoja »

  € 3.08
 • Rebetol

  Geneerinen Rebetol

  Ribavirin 200mg

  Generic Rebetol is used for treating hepatitis C infection in certain patients when used in combination with interferon.
  Lisätietoja »

  € 8.31
 • Symmetrel

  Geneerinen Symmetrel

  Amantadine 100mg

  Generic Symmetrel is an antiviral. It is used to prevent or treat certain influenza (flu) infections (type A). It may be given alone or along with flu shots. Generic Symmetrel will not work for colds, other types of flu or other virus infections. This medicine is also used to treat Parkinson's disease and other movement disorders.
  Lisätietoja »

  € 1.26
 • Truvada

  Geneerinen Truvada

  Tenofovir Emtricitabine 300mg + 200mg

  Generic Truvada on viruslääke, joka toimii HIV:n (ihmisen immuunikatovirus) solujen estämällä kertomisesta elimistössä. Generic Truvada käytetään HIV:n hoitoon, joka aiheuttaa hankinnaista immuunivajavuusta (AIDS). Tämä lääke ei ole lääkettä HIV tai AIDS avrten. Generic Truvada käytetään myös turvallisemman seksikäytäntöjen yhdessä vähentämään riskin saada HIV-tartunnan. Sinun täytyy olla HIV-negatiivisena käyttämään Generic Truvada tähän tarkoitukseen. Tämä lääkitys ei saa antaa suojaa sairauksista jokaisessa ihmisessä.
  Lisätietoja »

  € 5.13
 • Valtrex

  Geneerinen Valtrex

  Valacyclovir 0.5/1g

  Generic Valtrex käytetään vyöruusun (herpes zoster), huulirokahtumien (kuumerakkulat tai huuliherpes) hoitoon, sekä sukuelinherpeksen hoitoon tai vaimentamiseen ihmisissä joilla on normaali immuunijärjestelmä. Sitä käytetään myös sukuelinherpeksen vaimentamiseen ihmisissä joilla on HIV-infektio.
  Lisätietoja »

  € 3.69
 • Viread

  Geneerinen Viread

  Tenofovir Disoproxil Fumarate 300mg

  Generic Viread is an antiviral medication that prevents human immunodeficiency virus (HIV) or hepatitis B virus cells from multiplying in your body. Generic Viread is used to treat HIV, which causes the acquired immunodeficiency syndrome (AIDS). It is not a cure for HIV or AIDS. Tenofovir is also used to treat chronic hepatitis B.
  Lisätietoja »

  € 4.10
 • Zovirax

  Geneerinen Zovirax

  Acyclovir 200/400/800mg

  Generic Zovirax on viruslääke. Se hidastaa herpes-viruksen kasvua ja leviämistä, jotta keho voi torjua infektiota. Acyclovir ei paranna herpestä, mutta se voi vähentää oireita. Acyclovir käytetään herpes-virusten aiheuttamien infektioiden hoitoon. Herpes-virusten aiheuttamat sairaudet ovat sukupuolielinten herpes, yskänrokko, vyöruusu ja vesirokko.
  Lisätietoja »

  € 0.72

Maa, kieli ja valuutta

Sosiaaliset kirjanmerkit:

Laskutuksemme on varmistanut:

Secure shopping certificates

Lausuntoja

 • Moi kiitos,
  tilaus saapui viime viikolla ongelmitta, toimivat tosi hyvin....... olen nyt kiireinen tyttöystävieni kanssa. - Kiitos