Rák

 • Arimidex

  Generikus Arimidex

  Anastrozole 1mg

  Generic Arimidex is used for treating breast cancer in women who have been through menopause, including women with disease progression after tamoxifen therapy.
  Több információ »

  Ft 4485.41
 • Aromasin

  Generikus Aromasin

  Exemestane 25mg

  Az Aromasin csökkenti az ösztrogén szintjét posztmenopauzában lévő nőknél; valamint lassíthatja azon emlődaganat típusok terjeszkedését, melyeknek ösztrogénre van szükségük ahhoz, hogy növekedjenek a szervezetben. Az Aromasin-t posztmenopauzás nők emlőrák kezelésére alkalmazzák. Azon betegek esetében használatos, akiknél a rák a műtét után is továbbfejlődött, illetve a sugárkezelés és más rák elleni gyógyszerek kipróbálása nem járt eredménnyel.
  Több információ »

  Ft 1596.46
 • Casodex

  Generikus Casodex

  Bicalutamide 50mg

  Generic Casodex is used for treating prostate cancer.This medicine is intended for use with other medicines.
  Több információ »

  Ft 2388.81
 • Cytoxan

  Generikus Cytoxan

  Cyclophosphamide 50mg

  Generic Cytoxan is used for treating certain types of the following cancers: lymphoma, multiple myeloma, leukemia, mycosis fungoides, neuroblastoma, ovarian cancer, eye cancer and breast cancer. It is usually used in combination with other medicines. It may also be used to treat certain kidney problems (nephrotic syndrome) in children.
  Több információ »

  Ft 425.71
 • Droxia

  Generikus Droxia

  Hydroxyurea 500mg

  Generic Droxia is used for treating skin cancer, cancer of the ovary or chronic myelocytic leukemia that is recurrent, has spread or cannot be helped with surgery. It may also be used with radiation to control skin cancers of the head and neck.
  Több információ »

  Ft 1543.24
 • Eulexin

  Generikus Eulexin

  Flutamide 250mg

  Generic Eulexin is an antiandrogen. It works in the body to prevent the actions of androgens (male hormones). It is used in the treatment of prostate cancer.
  Több információ »

  Ft 827.83
 • Evista

  Generikus Evista

  Raloxifene 60mg

  Generic Evista is used for treating and preventing osteoporosis (bone thinning) in women who are past menopause. It is also used to reduce the risk of invasive breast cancer in certain women who are past menopause.
  Több információ »

  Ft 709.56
 • Gleevec

  Generikus Gleevec

  Imatinib 100/400mg

  Generic Gleevec interferes with the growth of some cancer cells. Generic Gleevec is used to treat certain types of leukemia (blood cancer), bone marrow disorders, and skin cancer, or certain tumors of the stomach and digestive system.
  Több információ »

  Ft 9933.93
 • Nexavar

  Generikus Nexavar

  Sorafenib 200mg

  A Nexavar egy rák elleni gyógyszer, amely gátolja a rákos sejtek növekedését és terjedését a szervezetben. A Nexavar-t májrák, pajzsmirigyrák, vagy előrehaladott vesesejtes karcinóma típusú veserák kezelésére használják.
  Több információ »

  Ft 3405.98
 • Nolvadex

  Generikus Nolvadex

  Tamoxifen 10/20mg

  A Nolvadex blokkolja az ösztrogén hatását. Gyakran használják emlőrák kezelésére. Arra is használják, hogy csökkentse a mellrák újbóli kialakulását azoknál a nőknél, akik már sikeres kezelést kaptak a betegséggel szemben. A Tamoxifen segít megelőzni a mellrák azoknál a nőknél, akiknél nagy a kockázata a mellrák kialakulásának.
  Több információ »

  Ft 307.44
 • Premarin

  Generikus Premarin

  Conjugated Estrogens 0.625mg

  A Premarin gererikus a menopauza egyes tüneteinek kezelésére szolgál (pl. éjszakai izzadás, vaginális szárazság vagy viszketés). Egyes betegeknél a menopauza utáni csontfelritkulás megelõzésére szolgál. Továbbá egyes betegeknél az alacsony ösztrogénszint, dülmirigyrák vagy emlõ rosszindulatú daganata kezelésére szolgál is.
  Több információ »

  Ft 899.63
 • Revlimid

  Generikus Revlimid

  Lenalidomide 10/25/5mg

  A generikus Revlimid (lenalidomide)az immunrendszerre van hatással. Elősegíti az immunválaszokat, ezáltal lassítva a tumornövekedést. A revlimid az anémia (vörösvérsejtek hiánya a vérben); a mielóma multiplex (rák által okozott progresszív vérbetegség); és a köpenysejtes limfóma (a nyirokcsomók ritka rákos megbetegedése) kezelésére szolgál. A revlimidet alkalmazzák továbbá az egy rendellens kromoszóma miatt myelodysplasiában szenvedő betegeknél is. A betegséget 5q minusz szindrómának is nevezik, mert az 5-ös kromoszóma egy része hiányzik. Az ebben a betegségben szenvedő embereknél a csontvelő nem termel elegendő egészséges vérsejtet. A Revlimid krónikus limfoid leukémia (CLL) esetén csak szigorú orvosi felügyelet mellett alkalmazható. A Revlimid krónikus limfoid leukémiában (CLL)szenvedő betegek esetén növelheti a szívelégtelenségből adódó halálozás kockázatát.
  Több információ »

  Ft 1702.84
 • Rheumatrex

  Generikus Rheumatrex

  Methotrexate 10/2.5mg

  Generic Rheumatrex is used for treating certain types of cancer, severe psoriasis or rheumatoid arthritis in certain patients.
  Több információ »

  Ft 390.23
 • Synthroid

  Generikus Synthroid

  Thyroxine 25/50/100/200mcg 100 pills

  A Generic Synthroid a pajzsmirigy alulműködésének kezelésére alkalmas, valamint különböző golyva kezélésére és elnyomására szolgál. Továbbá műtéttel és más gyógyszerekkel jár is, amikor a pajzsmirigyrák egyes típusait kezeljük.
  Több információ »

  Ft 11602.24
 • Tarceva

  Generikus Tarceva

  Erlotinib 150mg

  A generikus Tarceva (erlotinib) egy daganatellenes gyógyszer, amely gátolja a rákos sejtek növekedését, és lassítja azok elterjedését a szervezetben. Az Erlotinib-et nem a kissejtes, hanem a test más részeire is átterjedt (áttétes) tüdő-, vagy hasnyálmirigyrák esetén alkalmazzák. Az Erlotinib-et abban az esetben használják, ha más, rák elleni gyógyszerek nem jártak eredménnyel a kezelés folyama során.
  Több információ »

  Ft 14191.63
 • Vepesid

  Generikus Vepesid

  Etoposide 50mg

  Generic Vepesid is used for treating patients with lung cancer and recurrent testicular tumors. It is used in combination with other cancer medications. VePesid is an antineoplastic. It works by stopping the tumor cells from dividing (mitosis), which prevents the spread of certain types of cancer.
  Több információ »

  Ft 5960.36
 • Xeloda

  Generikus Xeloda

  Capecitabine 500mg

  Generic Xeloda is an antimetabolite. It works by interfering with the production of proteins necessary for cancer cell growth and reproduction. Treating certain types of breast, colon, or colorectal cancer in some patients.
  Több információ »

  Ft 8372.77

Ország, nyelv, és pénznem

Közösségi könyvjelző:

Számlázásunkat igazolja a:

Secure shopping certificates

Ajánlások

 • Köszönöm a megkeresést, valóban megkaptam a tablettákat és volt szerencsém ki is próbálni őket. Nagyon elégedett vagyok, és a barátnőm is az.
  Köszi - Dani