Ons beleidRetningslinjer for frakt

Medisinene vi tilbyr er produsert i og sendes fra India. Det er en lang vei og dermed kan leveransen ta tid. Vanligvis vil forsendelsene leveres innen 10-17 dager, men i enkelte tilfeller kan det være en forsinkelse på ytterligere 5 dager.

I tilfelle leveringen uteblir etter estimert leveringsdato, kan du kontakte oss for å informere om saken. Vi vil gjøre vårt beste for å gi deg den løsningen som vil fullt ut oppfylle dine forventninger. Klikk her for å lese mer om frakt.

Avbestillingsregler

Vennligst vær oppmerksom på at vi KUN godtar avbestillinger innen 24 timer etter bestillingens innsending. Hvis du ønsker å kansellere bestillingen må du kontakte vår kundeservice på telefon eller e-post (Kontakt oss) for å gi beskjed om din beslutning. Dersom du kontakter oss etter 24 timer, vil kanselleringsforespørselen ikke bli behandlet.

Pass på at du skriver inn en gyldig leveringsadresse i bestillingsskjemaet, vi anbefaler deg å dobbeltsjekke detaljene før du sender inn bestillingen. Eventuelle feil kan føre til manglende levering av de bestilte produktene. Hvis du har lagt merke til at adressen ble spesifisert feil, ta kontakt med oss så snart du kan for å informere om saken (Kontakt oss).

Refusjonsregler

De medisiner vi tilbyr er generisk ekvivalente til sine konkurrerende merkevarer. Vi garanterer at de er kjemisk identiske, og har samme medisinske virkning.

I tilfelle du ikke er fornøyd med effekten av våre medisiner, kan du kontakte oss for å informere om problemet. Vi vil gi deg returadressen, og så snart produktet er mottatt av vår retur-avdeling vil vi starte refusjonsprosedyren.

Før du kontakter oss, vennligst sørg for at du har tatt riktig dosering av produktene, og fulgt instruksjonene for bruk. Husk at effektene kan bli bremset ned av fet mat og alkoholinntak.

Ved manglende levering av produktet ved seneste estimerte leveringsdato (levering tar 10-17 dager, og det kan være en ekstra forsinkelse på fem dager for tollvesenets kontroll) kan du kontakte vår kundeservice, (Kontakt oss) for å kvalifisere for en refusjon. Betalingen vil bli fullt refundert til ditt kredittkort. Refusjonsprosedyren tar vanligvis 5-7 virkedager, etter denne perioden vil refusjonen reflekteres på din kontoutskrift.

Personvern

Vi forstår at personvernet rundt all informasjonen du gir er av særskilt betydning. Dette er grunnen til at vi gjør alt som er mulig å bruke informasjonen fornuftig og med ytterste forsiktighet. Denne informasjonen blir aldri delt med andre selskaper, eller tredjeparts tjenesteleverandører.

Alle transaksjonene på vår betalingsside er 100% sikre. Vi beskytter sikkerheten til informasjonen din ved hjelp av 256 bit Secure Sockets Layer (SSL)-programvare, som krypterer all informasjon du skriver inn. I tillegg er våre faktureringsservere sertifiserte av uavhengige og anerkjente byråer, som sikrer at vi holder informasjonen din trygg og privat.

Bare de siste fire sifrene i kredittkortnummeret gjenspeiles i vår database, og våre kundeservicekonsulenter har ikke noen tilgang til kredittkortinformasjon.

Ansvarsfraskrivelse

  1. Vårt firma er ikke ansvarlig for, og fraskriver seg alt ansvar for eventuelle forsinkelser i leveringen som ikke overstiger 10 dager etter den angitte estimerte leveringsdato. 10 (ti) dager etter den angitte estimerte leveringsdato, eller neste virkedag i tilfelle av en lokal helligdag, regnes som en frist.
  2. Vårt firma er ikke ansvarlig for mislykket levering i tilfeller hvor kunden spesifiserte en utilstrekkelig adresse, feil adresse eller en adresse som ikke fører til en vellykket leveranse på annen måte.

  3. Vårt firma er ikke ansvarlig for mislykket levering i tilfeller hvor kunden ikke klarte å motta pakken, nektet den eller forhindret en vellykket leveranse på annen måte. Alle gjentatte forsøk på forsendelse i slike tilfeller gjøres kun via vanlig internasjonal postgang.
  4. Vårt firma er ikke ansvarlig for, og fraskriver seg alt ansvar for en leveranse av et generisk produkt som ikke tilfredsstiller kundens forventninger etter kriterier som - farge, form og størrelse av piller, tilstedeværelse av alle typer symboler trykt, eller merket på pillen, som bærer et markedsføringsnavn, eller er laget av en produsent forskjellig fra den kunden forventer å få.

  5. For ethvert generisk produkt er all produktinformasjon som presentert på nettstedet, for eksempel, men ikke begrenset til - miniatyrbilder, bilder av produktene, produsentnavn og markedsføringsnavn, kun ment for informasjonsformål.
  6. Vårt firma er ikke ansvarlig for, og fraskriver seg alt ansvar for manglende effektivitet i det mottatte produktet i tilfelle produktet ble kjøpt for "off-label" bruk.

Ved å plassere en ordre med vårt selskap, bekrefter du at du har lest, forstått og akseptert dette forbehold. Ethvert tiltak for å kreve din betaling tilbake for noen av de grunner nevnt ovenfor, vil bli betraktet som en uredelig handling og kan føre til rettslige tiltak og utelukkelse fra vårt system.

Land, taal en valuta

Sociale bookmarks:

Onze facturen zijn gecertificeerd door:

Secure shopping certificates

Beoordelingen

  • Hoi en bedankt,
    de bestelling is vorige week aangekomen zonder problemen, het effect…nou ja….ben erg druk met mijn vriendinen. - Bedankt