IrányelveinkSzállítási irányelvek

Az általunk kínált gyógyszereket Indiában gyártják és szállításuk is onnan történik. Ez egy hosszú út, így a szállítási időt vesz igénybe. Általában, a megrendelések 10-17 napon belül kiszállításra kerülnek, de egyes esetekben további 5 nap késés előfordulhat.

Abban az esetben, ha a megrendelé s határidőre nem kerül kiszállításra, kérjük, forduljon hozzánk, és tájékoztasson bennünket erről. Igyekszünk a legjobb megoldást kínáli, amely teljes mértékben megfelel az Ön igényeinek. Kattintson ide, hogy többet megtudjon a kiszállításról.

Rendelés lemondásának feltételei

Tájékoztatjuk, hogy a megrendelés lemondását KIZÁRÓLAG 24 órán belül a megrendelés benyújtása után áll módunkban elfogadni. Ha le szeretné mondani megrendelését, kérjük vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal telefonon vagy e-mailben (Kapcsolat) és tájékoztassa őket a döntéséről. Ha a megrendeléstől számított 24. óra után lép kapcsolatba velünk, a megrendelés lemondása nem kerül feldolgozásra.

Győződjön meg arról, hogy érvényes szállítási címet adott meg a megrendelőlapon, ezért javasoljuk, hogy ellenőrizze le a jegyzeteket mielőtt benyújtaná megrendelését. Az estelegesen bekövetkező hibák esetén a kívánt termék kiszállítását nem áll módunkban garantálni. Ha észrevette, hogy hibás címet adott meg, mihamarabb lépjen kapcsolatba velünk és tájékoztasson minket a problémáról.(Kapcsolat).

Visszatérítési politika

Az általunk kínált gyógyszerek általánosságban megegyeznek márkás megfelelőikkel. Garantáljuk, hogy azonos a kémiai összetétellel és azonos gyógyhatással rendelkeznek.

Abban az esetben, ha nem elégedett gyógyszerünk hatásával, kérjük, forduljon hozzánk, és tájékoztasson minket a problémáról.(Kapcsolat) Elküldjük Önnek a visszaküldéshez szükséges címet, és amint vevőszolgálatunk átvette a visszaküldött terméket megkezdjük a visszafizetési eljárást.

Mielőtt kapcsolatba lépne velünk, kérjük, győződjön meg arról, hogy a megfelelő adagot vette be a termékből, és követte a használati utasítást. Felhívjuk figyelmét, hogy a tabletta bevétele előtt elfogyasztott zsíros ételek és alkohol lassítja annak hatását.

Abban az esteben, ha a termék határidőn belül nem kerül kiszállításra (a szállítás 10-17 napot vesz igénybe, előfordulhat további 5 nap késedelem a vámvizsgálat miatt), kapcsolatba léphet ügyfélszolgálatunkkal (Kapcsolat), és igényelheti pénzvisszafizetési jogosultságát. Ezesetben az Ön által korábban kifizetett teljes összeget maradéktalanul visszautaljuk bankkártyájára. A visszatérítési eljárás általában 5-7 munkanapot vesz igénybe, ezt az időszakot követően a visszatérítés jóváiródik az Ön bankszámláján.

Adatvédelem

Megértjük, hogy az Ön által megadott adatok szigorúan magánjellegűek. Ezért mindent megteszünk, hogy ezeket óvatosan és körültekintően hasznájuk fel. Ezeket az információkat sosem osztjuk meg más cégekkel vagy harmadik féllel.

A fizetési oldalunkon minden tranzakció 100%-osan biztonságos. Adatai biztonságát egy 256 bites Secure Sockets Layer (SSL) szoftverrel védjük, amely titkosítja az összes Ön által megadott információt. Ezen kívül a számlázási szervereinket független és elismert ügynökségek hitelesítették, amelyek biztosítják, hogy az Ön adatait biztonságosan és titokban kezeljük.

Az Ön hitelkártjának csak az utolsó 4 számjegyét őrizzük meg adatbázisunkban, így még az ügyfélszolgálati munkatársaink sem tudnak hozzáférni a bankkártya adatokhoz.

Tájékoztató

 1. A cégünk nem vonható felelősségre a „menetrendszerű” szállítási késedelmekért, és ezúton kijelentjük, hogy a 10 (munka)napon belüli szállítási késedelmekért nem vállalunk felelősséget. A várható kiszállítási időtartamtól számított 10 (tíz) munkanap, vagy az azutáni következő munkanap (állami munkaszüneti napok esetén) számít határidőnek.
 2. Amennyiben a vevő pontatlan / téves / nem létező kiszállítási címet adott meg, cégünk nem vállal felelősséget az áru kiszállításáért.

 3. Amennyiben a vevő nem veszi át a csomagot időben, elutasítja annak átvételét, vagy megakadályozza annak kiszállítását, cégünknek nem áll módjában kezeskedni a sikeres kiszállításért. Ilyen esetekben kizárólag Nemzetközi Postaszolgálattal kézbesíthető az újabb csomag.
 4. A cégünk nem vonható felelősségre abban az esetben, ha a vevő elégedetlenségét fejezi ki az általános termékeinkkel kapcsolatban, és ezúton kijelentjük, hogy minden olyan esetben, amikor a vásárló az általános termékeink / kapszuláink szín, forma, és méretbeli tulajdonságait, megjelenését, az azon található betűket, logókat, vagy márkamegjelölést kifogásolja, vagy ellenvetését fejezi ki az iránt, hogy nem a megfelelő márkájú / tulajdonságú terméket rendelte / vásárolta meg, nem áll módunkban felelősséget vállalni.

 5. Minden általános termékünk esetén – minden olyan termékünk esetén, aminek leírása megtalálható a weboldalunkon – az ikonok, előnézei képek / képek a termékeinkről, márkanevek és marketing elnevezések, kizárólag információs célt szolgálnak.
 6. A cégünk nem vonható felelősségre amennyiben a vevő a megrendelt terméket nem rendeltetésszerűen használja, és használatra alkalmatlannak jelöli meg.

Amikor Ön egy termékünket megrendeli, azzal automatikusan elismeri, hogy elolvasta, megértette és elfogadta ezen szabályzatot. Minden olyan jellegű tevékenység, amelyben pénzvisszatérítést kezdeményez a fenti pontokban leírt szabályzat ellenében, illegális cselekedetnek minősül és jogi következményeket / a rendszerünkből való kizárást vonhatja maga után.

Ország, nyelv, és pénznem

Közösségi könyvjelző:

Számlázásunkat igazolja a:

Secure shopping certificates

Ajánlások

 • Máris megkaptam a csomagomat. Volt egy kis probléma vele, mivel a futár állítása szerint nem fért be a postaládába, pedig a szállításnál ezt a lehetőséget kértem.
  Mivel nincs mindig otthon valaki, ezért a csomagot végül a munkahelyemre kellett hozatni. Ezzel aztán nem volt semmi gond.
  Egy kicsit ugyan utána kellett járnom a 4 extra tablettámért, ám ez is pár napon belül megérkezett légipostán.
  Azt javasolnám, hogy kicsit jobban figyeljnek a szállítás ezen részére, így elég sok felesleges költséget meg tudnának spórolni. Egyszerűen csak csomagoljanak mindent egy pakkba.
  Mindent összevetve, jó kiszolgálás. - Jani