Οι πολιτικές μαςΠολιτική Αποστολής Προϊόντων

Τα φάρμακα που προσφέρουμε έχουν κατασκευαστεί και αποστέλλονται από την Ινδία. Η απόσταση είναι πολύ μεγάλη και έτσι η παράδοση απαιτεί χρόνο. Συνήθως, οι αποστολές παραδίδονται εντός 10-17 ημερών, αλλά σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί να υπάρξει μια καθυστέρηση 5 επιπλέον ημερών.

Σε περίπτωση μη παράδοσης μετά το πέρας της προθεσμίας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για να μας πληροφορήσετε επί του θέματος. Εμείς θα προσπαθήσουμε όσο το δυνατόν περισσότερο για να σας προσφέρουμε τη λύση που θα ικανοποιήσει πλήρως τα συμφέροντά σας. Κάντε κλικ εδώ για να μάθετε περισσότερα για την αποστολή προϊόντων.

Πολιτική Ακύρωσης Αποστολής

Παρακαλώ, έχετε υπόψη σας ότι δεχόμαστε ακυρώσεις παραγγελιών ΜΟΝΟ εντός 24 ωρών από την υποβολή της παραγγελίας. Εάν επιθυμείτε να ακυρώσετε την παραγγελία σας πρέπει να επικοινωνήσετε με την ομάδα υποστήριξης πελατών μέσω τηλεφώνου ή e-mail (επικοινωνήστε μαζί μας) και να τους ενημερώσετε για την απόφασή σας. Σε περίπτωση που επικοινωνήσετε μαζί μας μετά από 24 ώρες, δεν υπάρχει δυνατότητα ακύρωσης της παραγγελίας.

Βεβαιωθείτε ότι έχετε παρέχει μια έγκυρη διεύθυνση αποστολής στην φόρμα παραγγελίας, σας προτείνουμε να ελέγχετε δύο φορές τα στοιχεία πριν από την υποβολή της παραγγελίας. Κάθε λάθος μπορεί να προκαλέσει τη μη παράδοσης των παραγγελθέντων προϊόντων. Αν παρατηρήσετε ότι τα στοιχεία διευθύνσεως έχουν εισαχθεί λανθασμένα, επικοινωνήστε μαζί μας το συντομότερο δυνατόν για να μας ενημερώσετε για το θέμα (επικοινωνήστε μαζί μας).

Πολιτική Επιστροφής Χρημάτων

Τα φάρμακα που προσφέρουμε είναι ομοιοδραστικά (γενόσημα) με τους επώνυμους ομολόγους τους. Σας εγγυόμαστε ότι είναι τα ίδια από χημικής συστάσεως και έχουν το ίδιο ιατρικό αποτέλεσμα.

Σε περίπτωση που δεν είστε ικανοποιημένοι με το αποτέλεσμα που προσφέρουν τα φάρμακά μας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για να μας ενημερώσετε για το πρόβλημα. Εμείς θα σας προμηθεύσουμε με την διεύθυνση αποστολής για την επιστροφή τους και μόλις το προϊόν έχει παραληφθεί από το τμήμα επιστροφών, θα ξεκινήσει η διαδικασία επιστροφής χρημάτων.

Πριν επικοινωνήσετε μαζί μας, παρακαλώ, βεβαιωθείτε ότι έχετε λάβει τη σωστή δοσολογία των προϊόντων και έχετε ακολουθήσει τις οδηγίες χρήσης. Έχετε υπόψη σας ότι η επίδραση μπορεί να επιβραδυνθεί από τη λήψη λιπαρών τροφίμων και αλκοόλ που πιθανόν να έχει καταναλωθεί πριν τη λήψη του προϊόντος.

Σε περίπτωση μη παράδοσης του προϊόντος εντός της προθεσμίας (η παράδοση διαρκεί 10-17 ημέρες και μπορεί να υπάρχει μια πρόσθετη καθυστέρηση 5 ημερών για τον έλεγχο από το τελωνείο), μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα υποστήριξης πελατών (επικοινωνήστε μαζί μας) προκειμένου να έχετε δικαίωμα επιστροφής χρημάτων. Η πληρωμή θα επιστραφεί πλήρως στην πιστωτική σας κάρτα. Η διαδικασία επιστροφής διαρκεί συνήθως 5-7 εργάσιμες ημέρες και μετά την περίοδο αυτή η επιστροφή θα πρέπει να εμφανίζεται στην κατάσταση κινήσεων της πιστωτικής σας κάρτας.

Πολιτική Απορρήτου

Αντιλαμβανόμαστε ότι η εμπιστευτικότητα όλων των πληροφοριών που παρέχετε είναι θέμα πρωταρχικής σημασίας. Γι' αυτό κάνουμε ό, τι είναι δυνατόν για να τις χρησιμοποιούμε με προσοχή και σύνεση. Αυτές οι πληροφορίες δε θα μοιραστούν με άλλες εταιρείες ή τρίτους παροχείς υπηρεσιών.

Όλες οι συναλλαγές στη σελίδα παραγγελιών μας είναι 100% ασφαλείς. Προστατεύουμε την ασφάλεια των πληροφοριών σας με τη χρήση λογισμικού Secure Sockets Layer (SSL) 256 bit, το οποίο κρυπτογραφεί όλες τις πληροφορίες που εισάγετε. Επιπλέον, οι διακομιστές χρέωσής μας έχουν πιστοποιηθεί από ανεξάρτητους και αξιόπιστους φορείς που εξασφαλίζουν ότι οι πληροφορίες σας θα διατηρηθούν ασφαλείς και ιδιωτικές.

Μόνο τα 4 τελευταία ψηφία της πιστωτικής σας κάρτας καταγράφονται στη βάση δεδομένων μας, έτσι ακόμα και οι χειριστές του τμήματος υποστήριξης πελατών μας δεν έχουν καμία πρόσβαση στις πληροφορίες πιστωτικών καρτών.

Δήλωση Αποποίησης Ευθύνης

 1. Η εταιρεία μας δεν είναι υπεύθυνη και αποποιείται ρητά κάθε ευθύνη για τυχόν καθυστέρηση στην παράδοση που δεν υπερβαίνει τις 10 ημέρες μετά την καθορισμένη εκτιμώμενη ημερομηνία παράδοσης. Δέκα (10) ημέρες μετά την καθορισμένη εκτιμώμενη ημερομηνία παράδοσης, ή την επόμενη εργάσιμη ημέρα, σε περίπτωση αργίας, θεωρείται μια προθεσμία.
 2. Η εταιρεία μας δεν είναι υπεύθυνη για την αποτυχημένη παράδοση σε περίπτωση που Πελάτης έχει αναφέρει ελλιπή διεύθυνση, λάθος διεύθυνση ή μια διεύθυνση που δεν θα οδηγήσει σε μια επιτυχημένη παράδοση με οποιοδήποτε άλλο τρόπο.
  Η εταιρεία μας δεν είναι υπεύθυνη για την αποτυχημένη παράδοση σε περίπτωση που πελάτης απέτυχε να διεκδικήσει το πακέτο, αρνήθηκε ή εμπόδισε μια επιτυχημένη παράδοση με οποιοδήποτε άλλο τρόπο. Όλες οι επανα-αποστολές σε αυτές τις περιπτώσεις πραγματοποιούνται μόνο μέσω του Διεθνούς Κανονικού Ταχυδρομείου (International Regular Mail).
 3. Η εταιρεία μας δεν είναι υπεύθυνη και αποποιείται ρητά κάθε ευθύνη για την παράδοση οποιουδήποτε προϊόντος γενόσημης αξίας το οποίο δεν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες του Πελάτη με κριτήρια όπως: - το χρώμα, το σχήμα και το μέγεθος του χαπιού, την παρουσία οποιασδήποτε τυπωμένης σήμανσης σε αυτό ή επωνυμίας στο χάπι, η ύπαρξη κάποιας εμπορικής ονομασίας, ή που να παράγεται από κατασκευαστή διαφορετικό από αυτόν που αναμένει να παραλάβει ο Πελάτης.
  Για οποιοδήποτε γενόσημο προϊόν, όλες οι πληροφορίες των προϊόντων που παρουσιάζονται στην ιστοσελίδα, όπως είναι, αλλά δεν περιορίζονται σε – τα εικονίδια, οι εικόνες των προϊόντων, η ονομασία του κατασκευαστή και τα ονόματα μάρκετινγκ, υπάρχουν αποκλειστικά και μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς
 4. Η εταιρεία μας δεν είναι υπεύθυνη και αποποιείται ρητά κάθε ευθύνη για την έλλειψη αποτελεσματικότητας του λαμβανόμενου προϊόντος σε περίπτωση που το προϊόν αγοράστηκε για χρήση άνευ λόγου, συμπτωμάτων ή αιτίας.

Με την πραγματοποίηση παραγγελίας στην εταιρεία μας, επιβεβαιώνετε ότι έχετε διαβάσει, κατανοήσει και ότι συμφωνείτε με αυτή την αποποίηση ευθυνών. Κάθε μέτρο που λαμβάνεται για να απαιτήσετε την πληρωμή σας πίσω για οποιοδήποτε από τους λόγους που αναφέρονται παραπάνω, θα πρέπει να θεωρείται μια δόλια δράση και μπορεί να οδηγήσει σε νομικές ενέργειες και την απαγόρευση πρόσβασης στο σύστημά μας.

Χώρα, γλώσσα και νόμισμα

Σελιδοδείκτες Κοινωνικής Δικτύωσης:

Η χρέωσή μας πιστοποιείται από:

Secure shopping certificates

Μαρτυρίες

 • Παρέλαβα ήδη το δέμα μου, είχα ένα πρόβλημα γιατί ο ταχυμεταφορέας ήθελε να το παραδώσει στο σπίτι μου ισχυριζόμενος πως δεν μπορεί να παραδώσει μία παραγγελία στην ταχυδρομική θυρίδα μου. Αυτή ήταν η επιλογή της προτίμησής μου.
  Δεν είναι κανείς στο σπίτι διαρκώς, έτσι έπρεπε να παραλάβω το δέμα στο γραφείο μου. Δεν υπήρξε πρόβλημα με αυτό.
  Έκανα μια έρευνα για τα 4 πρόσθετα χάπια, και μεταφέρθηκαν μέσα σε λίγες μέρες αεροπορικώς και παραδόθηκαν στην ταχυδρομική μου θυρίδα.
  Θα ήθελα να σας προτείνω να προσέξετε αυτό το τμήμα της διαδικασίας σας γιατί το επιπρόσθετο κόστος είναι περιττό. Συμπεριλάβετε τα πάντα σε ένα δέμα.
  Συνολικά, καλή εξυπηρέτηση. - Jan