Toimintatapamme

Toimitus

Tarjoamamme lääkkeet valmistetaan Intiassa ja toimitetaan Intiasta. Intiasta on pitkä matka, jonka vuoksi toimitus kestää jonkin aikaa. Tavallisesti tilaukset toimitetaan 10-17 päivän sisällä, mutta joissakin tapauksissa tilauksessa saattaa olla vielä 5 päivää viivettä.

Jos tilausta ei ole toimitettu määräajassa, ilmoita siitä meille. Yritämme parhaamme tarjota sinulle optimaalisen ratkaisun. Klikkaa tästä oppiaksesi enemmän toimituksesta.

Tilausten Peruutus

Tilaus voi peruuttaa ainoastaan 24 tunnin sisällä tilaushetkestä. Jos haluat peruuttaa tilauksen, sinun on otettava yhteyttä asiakaspalveluumme puhelimitse tai sähköpostitse ( Ota yhteyttä ) ja ilmoittaa päätöksestä. 24 tunnin kuluttua tilauksen peruutusta ei käsitellä.

Pidä huolta siitä että kirjoitat voimassa olevan toimitusosoitteen tilauslomakkeeseen. Suosittelemme että varmistat kaikki kentät ennen tilauksen lähettämistä. Virheet voivat aiheuttaa tilattujen tuotteiden toimituksen epäonnistumista. Jos huomaat jälkeenpäin että osoitetiedoissa on virheitä, ota meille yhteyttä mahdollisimman pian ja ilmoita siitä meille. ( Ota yhteyttä ).

Hyvitys

Tarjoamamme lääkkeet ovat merkkilääkkeiden geneeriset vastineet. Takaamme että ne ovat kemiallisesti identtiset ja että niillä on samat lääketieteelliset vaikutukset.

Jos et ole tyytyväinen lääkkeemme vaikutuksiin, ota yhteyttä ja ilmoita ongelmasta. Annamme sinulle palautusosoitteen ja heti kun tuote on saapunut palautusosastoomme, käynnistämme hyvitysprosessin..

Varmista että olet noudattanut tuotteen annostus- ja käyttöohjeita ennen yhteydenottoa meihin. Huomioi että vaikutuksia saattaa hidastaa rasvainen ruoka sekä alkoholi.

Jos tuotteet eivät ole saapuneet määräajassa(toimitus kestää 10-17 päivää, mutta tilaus saattaa viipyä vielä 5 päivää tullissa) voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme ( Ota yhteyttä ) saadaksesi hyvityksen. Maksusi hyvitetään täysin luottokortillesi. Hyvitysprosessi kestää 5-7 työpäivää. Sen jälkeen hyvitys näkyy luottokorttisi tiedoissa.

Yksityisyyden Suoja

Ymmärrämme että tietojesi yksityisyys on erittäin tärkeä. Siksi teemme kaikkemme käyttääksemme sitä huolellisesti ja järkevästi. Emme koskaan jaa tietojasi toisten yritysten tai ulkopuolisien palveluntuottajien kanssa.

Kaikki tapahtumat kassa-sivulla ovat 100% turvallisia. Suojaamme tietojasi 256 bit Secure Sockets Layer (SSL)-ohjelmistolla, joka salaa kaikki syöttämäsi tiedot. Sen lisäksi laskutuspalvelimemme on sertifioitu riippumattomat ja hyvämaineiset virastot, jotka varmistavat, että pidämme tietosi turvassa ja yksityisenä.

Ainoastaan 4 viimeiset luottokorttisi numerot tallennetaan tietokantaamme, eli ei edes asiakaspalvelullamme ole pääsy luottokorttitietoosi.

Vastuuvapauslauseke

  1. Yhtiömme ei ota vastuuta mistään viivästymisestä joka on enintään 10 päivää arvioidun toimitusajan jälkeen. 10 (kymmenen) päivää arvioidun toimitusajan jälkeen katsotaan määräajaksi.
  2. Yhtiömme ei ota vastuuta epäonnistuneesta toimituksesta tapauksissa, jossa asiakas ei ole antanut oikeat osoitetiedot.
    Yhtiömme ei ota vastuuta epäonnistuneesta toimituksesta tapauksissa, jossa asiakas kieltäytyy paketin noutamisesta tai estää paketin toimitusta. Näissä tapauksissa kaikki uudelleentoimitukset tehdään kansainvälisellä postilla.
  3. Yhtiömme ei ota vastuuta mistään geneerisen tuotteen toimituksesta tapauksissa, jossa tuote ei vastaa asiakkaan odotuksia koskien tablettin väriä, muotoa, kokoa tai mahdollisia merkintöjä tai tabletin valmistajaa.
    Kaikki tuotetiedot, jotka esitetään sivustolla, kuten pikkukuvat, tuotekuvat ja valmistajien nimet ovat ainoastaan tiedoksi.
  4. Yhtiömme ei ota vastuuta tuotteen tehottomuudesta, jos tuotetta on väärinkäytetty.

Lähettämällä tilauksen yhtiöllemme vahvistat että olet lukenut ja ymmärtänyt tämän vastuuvapauslausekkeen. Kaikki yritykset vaatia maksun takaisin jokin edellä luetelluista syistä katsotaan vilpilliseksi toiminnaksi ja saattavat johtaa oikeudellisiin toimiin ja järjestelmästämme kieltoon.

Maa, kieli ja valuutta

Sosiaaliset kirjanmerkit:

Laskutuksemme on varmistanut:

Secure shopping certificates

Lausuntoja

  • Tilaukseni toimitettiin tällä viikolla. Kiitos paljon. Uskokaa vaan, aion tilata uudestaan!!!!! Vaimon oli enemmän kuin yllättynyt lopputuloksesta ja minä.... tunsin itseni taas 18 vuotiaaksi. Tosi paljon kiitoksia. Kuulette vielä minusta uudelleen:) - Jussi