Migrén

 • Depakote

  Generikus Depakote

  Divalproex 125/250/500mg

  Generic Depakote is used for controlling certain types of seizures in the treatment of epilepsy. It is also used to treat the manic phase of bipolar disorders (manic-depressive illness) and to prevent migraine headaches.
  Több információ »

  Ft 225.26
 • Imitrex

  Generikus Imitrex

  Sumatriptan 25/50/100mg

  Az Imitrex generikus migrénes fejfájás kezelésére szolgál, mind elõjellel, mind elõjel nélkül (pl. villogó fény, hullámvonalok, sötét foltok). Az elõjel olyan különleges érzés vagy vizuális inger, amely figyelmezteti a jövõ rohamról. A migrénes fejfájás megelõzésére nem szolgál.
  Több információ »

  Ft 1100.97
 • Inderal

  Generikus Inderal

  Propranolol 10/20/40mg

  Generic Inderal is used for treating high blood pressure or atrial fibrillation. It is used in patients with angina to decrease angina frequency and increase exercise tolerance; to decrease the risk of heart death in certain patients who have survived a heart attack; to manage certain types of tremors, a heart condition called hypertrophic subaortic stenosis, or certain symptoms of pheochromocytoma (an adrenal tumor). It is also used to prevent migraine headaches.
  Több információ »

  Ft 200.23
 • Inderal La

  Generikus Inderal La

  Propranolol 80mg

  Generic Inderal LA is used for treating high blood pressure or atrial fibrillation. It is used in patients with angina to decrease angina frequency and increase exercise tolerance; to decrease the risk of heart death in certain patients who have survived a heart attack; to manage certain types of tremors, a heart condition called hypertrophic subaortic stenosis, or certain symptoms of pheochromocytoma (an adrenal tumor). It is also used to prevent migraine headaches.
  Több információ »

  Ft 350.43
 • Maxalt

  Generikus Maxalt

  Rizatriptan 5/10mg

  Generic Maxalt is used for treating acute migraine headache with or without aura (flashing lights, wavy lines, dark spots) in adults. It should not be used to prevent migraines or cluster headaches. It works by narrowing dilated blood vessels in the brain, relieving migraine headaches.
  Több információ »

  Ft 1819.45
 • Relpax

  Generikus Relpax

  Eletriptan 20/40mg

  A Relpax egy fejfájás elleni gyógyszer, az agy körüli ereket szűkíti. A Relpax csökkenti azon anyagok felhalmozódását a szervezetben, amelyek fejfájást, hányingert, fény- és hangérzékenységet, valamint egyéb migrénes tüneteket okozhatnak. A Relpax-ot a migrénes fejfájás kezelésére használják.
  Több információ »

  Ft 1051.15
 • Topamax

  Generikus Topamax

  Topiramate 25/50/100/200mg

  A Topamax generikus rángatózó rohamok kezelésére szolgál egyes betegeknél. Mind önmagában használható, mind más gyógyszerekkel együtt is. Továbbá a migrénes fejfájás megelõzésére is szolgál.
  Több információ »

  Ft 300.36
 • Zomig

  Generikus Zomig

  Zolmitriptan 5mg

  A Zomig egy fejfájás elleni gyógyszer, ami szűkíti az agyat behálózó ereket. A Zomig a fejfájást, a hányingert, a hang- és fényérzékenységet okozó anyagok szintjét csökkenti a szervezetben. A Zomig migrénes fejfájás esetén is alkalmazható. A Zomig csak a már kialakult fejfájást enyhíti; nem segít annak megelőzésében, illetve nem csökkenti a fejfájás kialakulásának gyakoriságát. A Zomig használata nem javallott közönséges tenziós fejfájás esetén; olyan fejfájás esetén, amely a test egyik oldalán bénulást okoz; továbbá a Zomig nem hatásos a megszokott migrénes rohamoktól eltérő fejfájás esetén. Ezt a gyógyszert csak abban az esetben alkalmazza, ha kezelőorvosa Önt migrénes fejfájással diagnosztizálta.
  Több információ »

  Ft 12013.04

Ország, nyelv, és pénznem

Közösségi könyvjelző:

Számlázásunkat igazolja a:

Secure shopping certificates

Ajánlások

 • Megkaptam a rendelésem, mely időben érkezett, és a pirulák is tökéletesen hatnak. A feleségem háláját küldi, csak úgy mint, én, az ágyunk, a szobánk, a lepedőnk és így tovább....... - Márk