Miesten Terveys

 • Priligy

  Geneerinen Priligy

  Dapoxetine 30/60/90mg

  Generic Priligy käytetään ennenaikaisen siemensyöksyn hoitoon.
  Lisätietoja »

  € 2.79
 • Cardura

  Geneerinen Cardura

  Doxazosin 1/2/4mg

  Generic Cardura is used for treating high blood pressure and treating signs and symptoms of benign prostatic hyperplasia (BPH).
  Lisätietoja »

  € 0.77
 • Emla

  Geneerinen Emla

  Lidocaine + Prilocaine 5g

  Emla-voide on paikallispuudute (tunnottomaksi tekevä lääke), joka sisältää lidokaiinia ja prilokaiinia. Se toimii estämällä hermosignaalien etenemisen kehossasi. Emla-voidetta käytetään turruttamaan normaali vahingoittumaton iho tai peniksen tai vaginan kalvopinnat. Emlaa käytetään, kun sinua valmistellaan näiden alueiden pieniin leikkauksiin tai lääketieteellisiin toimenpiteisiin.
  Lisätietoja »

  € 0.00
 • Flomax

  Geneerinen Flomax

  Tamsulosin 0.2/0.4mg

  Generic Flomax käytetään laajentumisen eturauhasen hoitoon miehillä, edellytys kutsutaan hyvänlaatuisena eturauhasen liikakasvuna tai BPH. Se ei ole tarkoitettu naisille. Se toimii rentoutumaan eturauhasen ja virtsarakon kaulan lihaksia. Tämä parantaa virtsan virtausta ja vähentää hyvänlaatuisen eturauhasen liikakasvun oireita.
  Lisätietoja »

  € 0.94
 • Minipress

  Geneerinen Minipress

  Prazosin 1/2/5mg

  Generic Minipress is used for treating high blood pressure and benign prostatic hyperplasia (BPH).
  Lisätietoja »

  € 0.72
 • Propecia

  Geneerinen Propecia

  Finasteride 1mg

  Generic Propecia käytetään miesten hiustenlähdön hoitoon (androgenic alopecia). Sitä käytetään myös eturauhasen hyvänlaatuisen liikakasvun (BPH) oireiden hoitoon.
  Lisätietoja »

  € 0.93
 • Rogaine

  Geneerinen Rogaine

  Minoxidil 2% 60/5% 60/10% 60ml

  Ei ole tietoa siitä miten Generic Rogaine(Minoksidiilia) tarkalleen toimii. On mahdollista että se laajentaa verisuonia päänahassa, mikä voi parantaa karvatupen toimintaa ja edistää hiusten kasvua. Minoksidiilia käytetään miestyyppisen kaljuuntumisen hoidossa potilaille, jotka kokevat hiusten harvenemista päälaelta.
  Lisätietoja »

  € 40.27
 • Uroxatral

  Geneerinen Uroxatral

  Alfuzosin 10mg

  Generic UroXatral is an α1 receptor antagonist used to treat benign prostatic hyperplasia (BPH). It works by relaxing the muscles in the prostate and bladder neck, making it easier to urinate.
  Lisätietoja »

  € 2.01
 • Avodart

  Geneerinen Avodart

  Dutasteride 0.5mg

  Generic Avodartia käytetään hyvänlaatuisen eturauhasen liikakasvun (BPH) tai eturauhanen laajentumisen hoidoksi. Se auttaa myös vähentämään virtsateiden tukoksen riskiä ja eturauhasen leikkauden tarvetta.
  Lisätietoja »

  € 0.93
 • Casodex

  Geneerinen Casodex

  Bicalutamide 50mg

  Generic Casodex is used for treating prostate cancer.This medicine is intended for use with other medicines.
  Lisätietoja »

  € 5.21
 • Eulexin

  Geneerinen Eulexin

  Flutamide 250mg

  Generic Eulexin is an antiandrogen. It works in the body to prevent the actions of androgens (male hormones). It is used in the treatment of prostate cancer.
  Lisätietoja »

  € 1.81
 • Hytrin

  Geneerinen Hytrin

  Terazosin 1/2/5mg

  Generic Hytrin is used for treating high blood pressure and treating signs and symptoms of benign prostatic hyperplasia (BPH).
  Lisätietoja »

  € 1.45
 • Premarin

  Geneerinen Premarin

  Conjugated Estrogens 0.625mg

  Generic Premarin käytetään tiettyjen menopaussin oireiden hoitoon (esim. kuumia aaltoja, emättimen kuivuutta tai kutinaa). Sitä käytetään osteoporoosin (heikot luut) ehkäisemään vaihdevuosien jälkeen tietyillä potilailla. Sitä käytetään myös tietyillä potilailla alhaisen estrogeenitason, eturauhassyövän tai rintasyövän hoitoon.
  Lisätietoja »

  € 1.96
 • Proscar

  Geneerinen Proscar

  Finasteride 5mg

  Generic Proscar käytetään laajentuneen eturauhasen aiheuttaman virtsatieongelmien hoitoon (eturauhasen hyvänlaatuinen liikakasvu, BPH). Sitä käytetään myös pienentääkseen leikkauksen tarpeen vaaraa, hoitaakseen BPH:ta. Sitä voi käyttää toisen lääkkeen kanssa pienentääkseen BPH:n pahenemisen vaaraa.
  Lisätietoja »

  € 0.93
 • Suhagra Duralong

  Suhagra® Duralong

  Lidocaine 20g

  Suhagra Duralong® (Lidocaine-suihke) estää hermosignaalien kulkemisen kehossasi. Sitä käytetään nolojen vaivojen, kuten ennenaikaisen siemensyöksyn ja erektiohäiriöiden hoitoon. Sitä voidaan käyttää myös vähentämään auringon polttamien, hyönteisten puremien tai erilaisten kasvien aiheuttamia ihoärsytysoireita.
  Lisätietoja »

  € 13.00
 • Vpxl

  Vpxl

  Vpxl 60 pills

  VPXL on yksi maailman `s suosituin luonnollinen penis laajentuvassa ratkaisuja. VPXL on ehdottoman turvallista sekoitus rohdokset, joka kasvattaa peniksen 1-4 tuumaa 4-6 kuukautta. Se myös toimii sekä ympärileikattu ja ei ympärileikattu penis.
  Lisätietoja »

  € 105.32

Maa, kieli ja valuutta

Sosiaaliset kirjanmerkit:

Laskutuksemme on varmistanut:

Secure shopping certificates

Lausuntoja

 • Hyvää huomenta:
  Nimetön V vastaa odotuksia, tekee hyvästä asiasta paremman, ja hinta on sellainen että sitä käytetään jatkuvasti. Poistaa suorituskyky paineet !
  Kiitos avustanne. - Vilpittömästi, Seppo