Mannen's Health

 • Priligy

  Generiek Priligy

  Dapoxetine 30/60/90mg

  Generieke Priligy wordt gebruikt voor het behandelen van vroegtijdige zaadlozing.
  Meer info »

  € 2.78
 • Cardura

  Generiek Cardura

  Doxazosin 1/2/4mg

  Generic Cardura is used for treating high blood pressure and treating signs and symptoms of benign prostatic hyperplasia (BPH).
  Meer info »

  € 0.77
 • Emla

  Generiek Emla

  Lidocaine + Prilocaine 5g

  Emla crème is een lokaal anestheticum (verdovend geneesmiddel) met lidocaïne en prilocaïne. Het werkt via het blokkeren van zenuwsignalen in uw lichaam. Emla crème wordt gebruikt om de normale, intacte huid of de slijmvliezen van de penis of vagina te verdoven. Emla wordt gebruikt om u voor te bereiden op kleine chirurgische ingrepen of medische behandelingen in deze gebieden.
  Meer info »

  € 0.00
 • Flomax

  Generiek Flomax

  Tamsulosin 0.2/0.4mg

  Generic Flomax wordt gebruikt voor de behandeling van de uitbreiding van prostaat bij mannen, een aandoening genaamd goedaardige “prostatic hyperplasia” of BPH. Het is niet voor het gebruik door vrouwen. Het werkt door het ontspannen van de spieren in de prostaat en blaashals. Dit verbetert de stroom van urine en vermindert symptomen van BPH.
  Meer info »

  € 0.94
 • Minipress

  Generiek Minipress

  Prazosin 1/2/5mg

  Generic Minipress is used for treating high blood pressure and benign prostatic hyperplasia (BPH).
  Meer info »

  € 0.72
 • Propecia

  Generiek Propecia

  Finasteride 1mg

  Generieke Propecia wordt gebruikt voor het behandelen van bepaalde vormen van mannelijke kaalheid (androgene alopecia) bij mannen. Het wordt ook gebruikt om symptomen van goedaardige prostaatvergroting (BPH) bij mannen te behandelen die een vergrote prostaat hebben.
  Meer info »

  € 0.93
 • Rogaine

  Generiek Rogaine

  Minoxidil 2% 60/5% 60/10% 60ml

  Generic Rogaine dilates blood vessels in the scalp, which may improve hair follicle function and stimulate hair growth.
  Meer info »

  € 40.13
 • Uroxatral

  Generiek Uroxatral

  Alfuzosin 10mg

  Generic UroXatral is an α1 receptor antagonist used to treat benign prostatic hyperplasia (BPH). It works by relaxing the muscles in the prostate and bladder neck, making it easier to urinate.
  Meer info »

  € 2.01
 • Avodart

  Generiek Avodart

  Dutasteride 0.5mg

  Generieke Avodart wordt gebruikt voor de behandeling van symptomen van benigne prostaat hyperplasie (BPH) of uitbreiding van de prostaat klier. Het helpt ook om het risico van urine blokkade en de noodzaak voor prostaat chirurgie.
  Meer info »

  € 0.93
 • Casodex

  Generiek Casodex

  Bicalutamide 50mg

  Generic Casodex is used for treating prostate cancer.This medicine is intended for use with other medicines.
  Meer info »

  € 5.20
 • Eulexin

  Generiek Eulexin

  Flutamide 250mg

  Generic Eulexin is an antiandrogen. It works in the body to prevent the actions of androgens (male hormones). It is used in the treatment of prostate cancer.
  Meer info »

  € 1.80
 • Hytrin

  Generiek Hytrin

  Terazosin 1/2/5mg

  Generic Hytrin is used for treating high blood pressure and treating signs and symptoms of benign prostatic hyperplasia (BPH).
  Meer info »

  € 1.44
 • Premarin

  Generiek Premarin

  Conjugated Estrogens 0.625mg

  Generic Premarin wordt gebruikt voor de behandeling van bepaalde symptomen van de menopauze (b.v., opvliegers, vaginale droogheid of -jeuk). Het wordt gebruikt voor het voorkomen van osteoporose (zwakke botten) na de menopauze bij bepaalde patiënten. Het wordt ook gebruikt bij bepaalde patiënten om het lage oestrogeenniveaus te voorkomen, prostaatkanker en borstkanker.
  Meer info »

  € 1.96
 • Proscar

  Generiek Proscar

  Finasteride 5mg

  Generieke Proscar wordt gebruikt voor de behandeling van urineproblemen worden veroorzaakt door een vergrote prostaat (goedaardige prostaathyperplasie, BPH). Het wordt ook gebruikt om het risico van een noodzakelijke operatie om BPH te behandelen te verlagen. Het kan worden gebruikt met een ander geneesmiddel (doxazosine) om het risico van BPH verergering te verlagen.
  Meer info »

  € 0.93
 • Suhagra Duralong

  Suhagra® Duralong

  Lidocaine 20g

  Suhagra Duralong® (Lidocaine spray) werkt door zenuwsignalen te blokkeren in je lichaam, en verhelpt beschamende zaken zoals voortijdige ejaculatie en erectiestoornissen, alsmede pijn en ongemak door huidirritaties zoals verbranding, insectenbeten, brandnetels, gifsumac, kleine wondjes, schrammen of brandwonden.
  Meer info »

  € 12.96
 • Vpxl

  Vpxl

  Vpxl 60 pills

  VPXL er en af ​​verdens `s mest populære naturlige penis forstørrelsesløsninger løsninger. VPXL er helt sikkert blanding af urter, der øger din penis fra 1 til 4 inches i 4-6 måneder. Det godt virker på både omskåret og ikke omskåret penis.
  Meer info »

  € 104.95

Land, taal en valuta

Sociale bookmarks:

Onze facturen zijn gecertificeerd door:

Secure shopping certificates

Beoordelingen

 • Hoi en bedankt,
  de bestelling is vorige week aangekomen zonder problemen, het effect…nou ja….ben erg druk met mijn vriendinen. - Bedankt