Loisten

 • Acticin

  Geneerinen Acticin

  Permethrin 5% 30g

  Generic Acticin cream is used to treat scabies.
  Lisätietoja »

  € 18.28
 • Albenza

  Geneerinen Albenza

  Albendazole 400mg

  Generic Albenza käytetään tiettyjen lapamato-infektioiden hoitoon. Se toimii tappamalla herkkiä parasiitteja.
  Lisätietoja »

  € 0.67
 • Aralen

  Geneerinen Aralen

  Chloroquine Phosphate 250/500mg

  Generic Aralen is used for treating and suppressing acute attacks of certain strains of malaria and a certain type of parasitic infection (extraintestinal amebiasis).
  Lisätietoja »

  € 0.51
 • Plaquenil

  Geneerinen Plaquenil

  Hydroxychloroquine 200mg

  Generic Plaquenil is used to treat or prevent malaria, a disease caused by parasites that enter the body through the bite of a mosquito. Malaria is common in areas such as Africa, South America, and Southern Asia. Generic Plaquenil is also used to treat symptoms of rheumatoid arthritis and discoid or systemic lupus erythematosus.
  Lisätietoja »

  € 0.91
 • Stromectol

  Geneerinen Stromectol

  Ivermectin 3mg

  Generic Stromectol is an anti-parasite medication. It causes the death of certain parasitic organisms in the body and is used to treat infections caused by them.
  Lisätietoja »

  € 5.48
 • Vermox

  Geneerinen Vermox

  Mebendazole 100mg

  Generic Vermox (Mebendazole) käytetään tiettyjen matoinfektioiden hoitoon (esim. kihomato, sukkulamato, piiskamato, hakamato). Mebendazole on loislääkeresistenssin agentti. Se toimii tappamalla herkät madot ja karkottamalla niitä elimistöstä.
  Lisätietoja »

  € 0.84
 • Vibramycin

  Geneerinen Vibramycin

  Doxycycline 100mg

  Generic Vibramycin käytetään tiettyjen bakteeri-infektioiden hoitoon. Sitä voi käyttää muiden lääkkeiden kanssa aknen tai tiettyjen ameba-infektioiden hoidossa. Sitä voi käyttää estääkseen tietyntyyppistä malariaa matkustajissa jotka tulee vierailemaan malaria-tartunnan alueita vähemmän kuin 4 kuukautta, ja estääkseen tai hidastaakseen pernaruton etenemisen altistuksen jälkeen. Geneerinen Vibramycin on tetrasykliini-antibiootti. Se toimii hidastamalla bakteerien kasvua, ja antamalla immuunijärjestelmän tuhota niitä.
  Lisätietoja »

  € 1.52

Maa, kieli ja valuutta

Sosiaaliset kirjanmerkit:

Laskutuksemme on varmistanut:

Secure shopping certificates

Lausuntoja

 • Hyvät herrat,

  Tein tilaukseni 19-05-2006 ja se toimitettiin 7 päivässä, hyvin vaikuttavaa palvelua. Voitte olla varmoja siitä että kun päätän tilata uudelleen niin tulen ottamaan teihin yhteyttä taas, ja kerron ystävillenikin mainiosta palvelustanne.

  Paljon kiitoksia - Pekka