X - Xalatan, Xarelto, Xeloda, Xenical, Xifaxan, Xylocaine, Xyzal

 • Xalatan

  Generikus Xalatan

  Latanoprost 0.005% 2.5ml

  Generic Xalatan reduces pressure in the eye by increasing the amount of fluid that drains from the eye. Generic Xalatan (for the eyes) is used to treat certain types of glaucoma and other causes of high pressure inside the eye.
  Több információ »

  Ft 9007.02
 • Xarelto

  Generikus Xarelto

  Rivaroxaban 10/20mg

  A generikus Xarelto (rivaroxaban) egy antikoaguláns (vérhígító), amely megakadályozza a vérrögök kialakulását. A Xarelto-t az úgynevezett mélyvénás trombózis megelőzésére és kezelésére használják, mely során a vérrögök a tüdőbe kerülhetnek és tüdőembóliát okozhatnak. A mélyvénás trombózis egyes orvosi beavatkozások után jelentkezhet. A Xarelto-t a pitvarfibrillációban szenvedő betegeknél is alkalmazzák, ezzel csökkentve egy vérrög által okozott szívroham esetleges kockázatát.
  Több információ »

  Ft 3003.65
 • Xeloda

  Generikus Xeloda

  Capecitabine 500mg

  Generic Xeloda is an antimetabolite. It works by interfering with the production of proteins necessary for cancer cell growth and reproduction. Treating certain types of breast, colon, or colorectal cancer in some patients.
  Több információ »

  Ft 5907.39
 • Xenical

  Generikus Xenical

  Orlistat 60/120mg

  A Xenical generikus az elhízottság kezelésére szolgál a felnõtteknél és 12 felüli gyermekeknél. Továbbá csökkenti a súly visszanyerésének a kockázatát az elõzõ súlycsökkenés után. Az orlistat (hatóanyag) csökkenti a diétában felszívott zsír mennyiségét.
  Több információ »

  Ft 572.13
 • Xifaxan

  Generikus Xifaxan

  Rifaximin 200/400mg

  A Xifaxan generikus antibiotikum, amelyik csak a belekben levõ baktériális fertõzések ellen küzd. A Xifaxan generikus a E.coli által kiváltott utazók hasmenés kezelésére szolgál a felnõtteknél és 12 felüli gyermekeknél. A legtöbb ember ezen fertõzést kap, amikor baktériummal fertõzött ételt vagy italt fogyaszt. Továbbá a Xifaxan generikus használható, hogy csökkentse az agy elrontott funkció vagy hepatikus encephalopathia kockázatát a májelégtelenségben szenvedõ felnõtteknél. Az egy funkció érinthetõ, amikor a máj elromlott és a testben levõ toxikus anyagot nem tud eltávolítani.
  Több információ »

  Ft 700.85
 • Xylocaine

  Generikus Xylocaine

  Lidocaine 2% 30g

  Generic Xylocaine is used for causing loss of feeling during dental or surgical procedures, labor, or delivery.
  Több információ »

  Ft 2102.81
 • Xyzal

  Generikus Xyzal

  Levocetirizine 5mg

  A generikus Xyzal egy antihisztamin, amit allergiás tünetek és csalánkiütés esetén alkalmazonak. A viszkető bőr- és csalánkiütés enyhítésére is használják. A legújabb kutatások szerint a levocetirizon használata 70%-kal csökkenti gyermekek esetében az asztmás rohamok gyakoriságát.
  Több információ »

  Ft 150.12

Ország, nyelv, és pénznem

Közösségi könyvjelző:

Számlázásunkat igazolja a:

Secure shopping certificates

Ajánlások

 • Megkaptam a rendelésem, mely időben érkezett, és a pirulák is tökéletesen hatnak. A feleségem háláját küldi, csak úgy mint, én, az ágyunk, a szobánk, a lepedőnk és így tovább....... - Márk