X - Xalatan, Xarelto, Xeloda, Xenical, Xifaxan, Xylocaine, Xyzal

 • Xalatan

  Geneerinen Xalatan

  Latanoprost 0.005% 2.5ml

  Generic Xalatan reduces pressure in the eye by increasing the amount of fluid that drains from the eye. Generic Xalatan (for the eyes) is used to treat certain types of glaucoma and other causes of high pressure inside the eye.
  Lisätietoja »

  € 27.71
 • Xarelto

  Geneerinen Xarelto

  Rivaroxaban 10/20mg

  Geneerinen Xarelto (rivaroksabaani) on antikoagulantti (verenohentaja), joka estää verenhyytymien muodostumista. Xareltoa käytetään laskimotulppa­nimisen verenhyytymän estämiseen tai hoitamiseen, joka voi johtaa verenhyytymiin keuhkoissa(keuhkoveritulppa). Laskimotulppa voi ilmaantua tietyntyyppisten leikkausten jälkeen. Xareltoa myös käytetään alentamaan verenhyytymän aiheuttaman aivoinfarktin riskiä henkilöillä, joilla on eteisvärinää (sydämen rytmihäiriötä).
  Lisätietoja »

  € 9.24
 • Xeloda

  Geneerinen Xeloda

  Capecitabine 500mg

  Generic Xeloda is an antimetabolite. It works by interfering with the production of proteins necessary for cancer cell growth and reproduction. Treating certain types of breast, colon, or colorectal cancer in some patients.
  Lisätietoja »

  € 18.18
 • Xenical

  Geneerinen Xenical

  Orlistat 60/120mg

  Generic Xenical käytetään lihavuuden hallintaan aikuisilla ja yli 12-vuotiailla ja vanhemmilla. Sitä käytetään myös vähentämään painon nousun riskin aiemman laihtumisen jälkeen. Orlistaatti (aktiivinen ainesosa) vähentää rasvamäärän, joka imeytyy omasta ruokavaliosta.
  Lisätietoja »

  € 1.76
 • Xifaxan

  Geneerinen Xifaxan

  Rifaximin 200/400mg

  Generic Xifaxan on antibiootti, joka taistelee bakteeritartuntaa vain suolistossa. Generic Xifaxan käytetään matkustajien ripulin, aiheuttama E. colista, hoitoon aikuisilla ja lapsilla, jotka on vähintään 12 vuotta vanha. Useimmat ihmiset saavat tämän tartunnan syömällä ruokaa tai juomalla nesteitä, jotka ovat saastuneet bakteereista. Generic Xifaxan käytetään myös heikentyneiden aivojen toiminnan tai maksan enkefalopatian riskin vähentämiseksi aikuisilla, joilla on maksan vajaatoiminta. Aivotoimintaa voidaan vaikuttaa, kun maksa lakkaa toimimasta ja voi poistaa myrkyllisiä aineita kehosta.
  Lisätietoja »

  € 2.16
 • Xylocaine

  Geneerinen Xylocaine

  Lidocaine 2% 30g

  Generic Xylocaine is used for causing loss of feeling during dental or surgical procedures, labor, or delivery.
  Lisätietoja »

  € 6.47
 • Xyzal

  Geneerinen Xyzal

  Levocetirizine 5mg

  Geneerinen Xyzal on antihistamiini, jota käytetään allergiaoireiden ja kroonisen nokkosihottuman hoitoon. Sitä käytetään myös kutiavan ihon ja nokkosihottuman lievittämiseen. Viimeisimmät tutkimukset osoittavat, että Levocetirizine vähentää astmakohtauksia 70% lapsilla.
  Lisätietoja »

  € 0.46

Maa, kieli ja valuutta

Sosiaaliset kirjanmerkit:

Laskutuksemme on varmistanut:

Secure shopping certificates

Lausuntoja

 • Sain tilaukseni ajallaan ja tabletit toimivat hienosti. Vaimoni kiittää teitä, minä kiitän teitä, sänkymme kiittää teitä, huone, lakanat, jne....... - Markku