HIV

 • Atripla

  Generikus Atripla

  Efavirenz+emtricitabine+tenofovir 600mg + 200mg + 300mg 30 /600mg + 200mg + 300mg 30 pills

  Generic Atripla is an antiviral medication that prevents human immunodeficiency virus (HIV) from reproducing in your body.
  Több információ »

  Ft 94948.53
 • Combivir

  Generikus Combivir

  Lamivudine - Zidovudine 150mg + 300mg

  Generic Combivir is in a group of medicines called reverse transcriptase inhibitors. It is used for treating HIV infection in combination with other medicines.
  Több információ »

  Ft 511.22
 • Crixivan

  Generikus Crixivan

  Indinavir 400mg

  Generic Crixivan is used for treating HIV infection in some patients when used in combination with certain other medicines.
  Több információ »

  Ft 1825.83
 • Daklinza

  Generikus Daklinza

  Daclatasvir 60mg

  A generikus Daklinza egy vírusellenes gyógyszer, amely megakadályozza a hepatitis C vírus (HCV) szaporodását a szervezetben. A Daclatasvir-t egy másik droggal - a sofosbuvirral – együttesen, felnőtteknél alkalmazzák, cirrózis nélküli 3-as genotípusú krónikus hepatitis C fertőzés kezelésére.
  Több információ »

  Ft 2608.16
 • Epivir

  Generikus Epivir

  Lamivudine 100/150mg

  Generic Epivir is used for treating HIV infection in combination with other medicines.
  Több információ »

  Ft 608.61
 • Famvir

  Generikus Famvir

  Famciclovir 250/500mg

  A generikus Famvirt övösmör ellen használják. A generikus Famvirt visszatérő herpeszes betegségekkel küzdő, HIV fertőzött páciensek esetén is alkalmazzák. A Famvirt a legyengült immunrendszerű betegeknél az ajakherpesz és a visszatérő genitális herpesz elnyomására használják.
  Több információ »

  Ft 1059.00
 • Hiv-1-2 Test

  HIV-1/2 test

  HIV-1-2 test

  HIV 1/2/O Gyors teszt kazetta (HIV 1/2/O Rapid Test Cassette) (Teljes vér/savó/vérplazma) gyors kromatográfiás immunpróba az 1 és 2 típusú és O altípusú HIV (emberi immunhiány vírus) vírust kimutató antitestek minõségi kimutatására szolgál a teljese vérben, savóban és vérplazmában, hogy HIV vírus megállapításában segítsen.
  Több információ »

  Ft 584.34
 • Kaletra

  Generikus Kaletra

  Lopinavir + Ritonavir 200mg + 50mg

  A Kaletra a lopinavir és a ritonavir kombinációját tartalmazza. A lopinavir és a ritonavir vírusölő gyógyszerek, melyek megakadályozzák azemberi immunhiány-előidéző vírus (HIV) sejtek osztódását a testben. A lopinavir és a ritonavir (Kaletra) egy, az AIDS-et (szerzett immunhiányos tünetegyüttes) okozó HIV vírus kezelésére használt, összetett gyógyszer. Ez a gyógyszer nem jelent gyógymódot a HIV-ben és AIDS-ben szenvedő betegek számára.
  Több információ »

  Ft 1217.26
 • Norvir

  Generikus Norvir

  Ritonavir 100mg

  Generic Norvir is an antiviral medication in a group of HIV medicines called protease inhibitors. It prevents human immunodeficiency virus (HIV) cells from multiplying in your body.
  Több információ »

  Ft 1753.03
 • Retrovir

  Generikus Retrovir

  Zidovudine 100/300mg

  Generic Retrovir is used for treating HIV infection when used along with other medicines. It is also used with other medicines to help prevent women from passing the HIV virus to the fetus during pregnancy.
  Több információ »

  Ft 413.87
 • Efavirenz

  Generikus Efavirenz

  Efavirenz 200/500/600mg

  Efavirenz is used for treating HIV infection in combination with other medicines. If this medicine is taken alone to treat HIV, it may stop working.
  Több információ »

  Ft 973.91
 • Syphilis Test

  Syphilis Test

  syphilis test

  Szifilisz teszt (Syphilis Test) a minõségi membrános készüléken alapuló immunpróba a TP antitestek (IgG és IgM) kimutatására a teljese vérben, savóban vagy vérplazmában. Az ilyen teszt eljárás során rekombináns szifilisz antigén a készülék környékében levõ tesztvonalban bénul meg. Amikor a mintadarab a készülék mintadarabjával egészült ki, az a tesztben levõ szifilisz antigénnel bevont részecskére reagál. A keverék kromatográfiásan halad a teszt csík hosszában és megbénult szifilisz antigénre reagál. A kettõs antigén teszt formátuma mind IgG mind IgM antitestet tud kimutatni a mintadarabokban. Ha a mintadarab TP antitestet tartalmaz, akkor egy színes vonal jelenik meg a tesztvonal környékében, ami pozitív eredményt mutat. Ha a mintadarab TP antitestet nem tartalmaz, akkor semmilyen színes vonal sem jelenik meg a tesztvonal környékében, ami negatív eredményt mutat.
  Több információ »

  Ft 584.34
 • Truvada

  Generikus Truvada

  Tenofovir Emtricitabine 300mg + 200mg

  A Truvada generikus olyan vírusölõ gyógyszer, amely megelõzi, hogy az emberi immunhiány vírus (HIV) cellák szorozzanak az emberi testben. A Truvada generikus a HIV kezelésére szolgál, amely vírust szerzett immunhiányos szindróma (AIDS) okozta. Ezen gyógyszer a HIV vagy AIDS gyógyítására nem szolgál. A Truvada generikus a biztonságos nemi élettel együtt csökkenti a HIV fertõzés kockázatát. Önnek kell HIV-negatív lennie, hogy használja a Truvada generikus e célból. Ezen gyógyszer védelmet nem biztosíthat minden emberben.
  Több információ »

  Ft 1623.01
 • Viread

  Generikus Viread

  Tenofovir Disoproxil Fumarate 300mg

  Generic Viread is an antiviral medication that prevents human immunodeficiency virus (HIV) or hepatitis B virus cells from multiplying in your body. Generic Viread is used to treat HIV, which causes the acquired immunodeficiency syndrome (AIDS). It is not a cure for HIV or AIDS. Tenofovir is also used to treat chronic hepatitis B.
  Több információ »

  Ft 1298.38
 • Ziagen

  Generikus Ziagen

  Abacavir 300mg

  Ziagen is used, in combination with other medicines, in the treatment of the infection caused by the human immunodeficiency virus (HIV). HIV is the virus that causes acquired immunodeficiency syndrome (AIDS). Abacavir will not cure or prevent HIV infection or AIDS; however, it helps keep HIV from reproducing and appears to slow down the destruction of the immune system.
  Több információ »

  Ft 2629.30

Ország, nyelv, és pénznem

Közösségi könyvjelző:

Számlázásunkat igazolja a:

Secure shopping certificates

Ajánlások

 • Hello és köszönet,
  a rendelésem gond nélkül megérkezett a múlt héten, és a hatása, nos......eléggé elfoglaltak lettünk az asszonnyal. - Köszi