Antivirale Middelen

 • Atripla

  Generiek Atripla

  Efavirenz+emtricitabine+tenofovir 600mg + 200mg + 300mg 30 /600mg + 200mg + 300mg 30 pills

  Generic Atripla is an antiviral medication that prevents human immunodeficiency virus (HIV) from reproducing in your body.
  Meer info »

  € 338.33
 • Betadine

  Generiek Betadine

  Providone - Iodine 10% 15g

  Betadine crème wordt gebruikt voor de behandeling van kleine wondjes en infecties, en voor het doden van bacteriën. Betadine crème is een antiseptische combinatie. Het is effectief door het doden van gevoelige bacteriën.
  Meer info »

  € 14.56
 • Daklinza

  Generiek Daklinza

  Daclatasvir 60mg

  Generische Daklinza is een antiviraal geneesmiddel dat voorkomt dat het hepatitis C-virus (HVC) zich vermenigvuldigt in uw lichaam. Daclatasvir wordt gebruikt om genotype 3 chronische hepatitis C te behandelen bij volwassenen zonder cirrose. Het geneesmiddel wordt toegediend in combinatie met een ander medicijn genaamd sofosbuvir.
  Meer info »

  € 9.29
 • Famvir

  Generiek Famvir

  Famciclovir 250/500mg

  Generiek Famvir wordt gebruikt voor de behandeling van herpes zoster infecties (gordelroos). Het wordt ook gebruikt om steeds terugkerende herpes huidinfecties te behandelen bij patiënten die ook een HIV-infectie hebben. Famvir wordt gebruikt bij patiënten met een verzwakt immuunsysteem om een recidiverende koortslip te behandelen of steeds terugkerende genitale herpes te behandelen of te onderdrukken.
  Meer info »

  € 3.77
 • Lamprene

  Generiek Lamprene

  Clofazimine 50mg

  Generic Lamprene is taken to treat leprosy (Hansen's disease). It is sometimes given with other medicines for leprosy.
  Meer info »

  € 3.47
 • Rebetol

  Generiek Rebetol

  Ribavirin 200mg

  Generic Rebetol is used for treating hepatitis C infection in certain patients when used in combination with interferon.
  Meer info »

  € 9.37
 • Symmetrel

  Generiek Symmetrel

  Amantadine 100mg

  Generic Symmetrel is an antiviral. It is used to prevent or treat certain influenza (flu) infections (type A). It may be given alone or along with flu shots. Generic Symmetrel will not work for colds, other types of flu or other virus infections. This medicine is also used to treat Parkinson's disease and other movement disorders.
  Meer info »

  € 1.42
 • Truvada

  Generiek Truvada

  Tenofovir Emtricitabine 300mg + 200mg

  Generic Truvada zijn antivirale medicijnen die werken door te verhinderen van HIV (hiv-virus) cellen die in het lichaam zich vermenigvuldigen. Generic Truvada wordt ook gebruikt voor de behandeling van HIV, welke aids veroorzaken. Dit geneesmiddel is niet een remedie voor HIV of AIDS. Generic Truvada wordt ook gebruikt in combinatie met veiliger-seks middelen om het risico van besmetting met HIV te voorkomen. U moet HIV-negatieve zijn om gebruik te kunnen maken van Generic Truvada medicijn. Dit medicijn kan geen bescherming bieden tegen ziekte in ieder mens.
  Meer info »

  € 2.86
 • Valtrex

  Generiek Valtrex

  Valacyclovir 0.5/1g

  Generieke Valtrex wordt gebruikt voor de behandeling van gordelroos (herpes zoster), koortsblaasjes (koorts blaren of herpes labialis), en het behandelen of het onderdrukken van genitale herpes bij patiënten met een normaal immuunsysteem. Het wordt ook gebruikt om te onderdrukken van genitale herpes bij patiënten met HIV-infectie.
  Meer info »

  € 4.16
 • Viread

  Generiek Viread

  Tenofovir Disoproxil Fumarate 300mg

  Generic Viread is an antiviral medication that prevents human immunodeficiency virus (HIV) or hepatitis B virus cells from multiplying in your body. Generic Viread is used to treat HIV, which causes the acquired immunodeficiency syndrome (AIDS). It is not a cure for HIV or AIDS. Tenofovir is also used to treat chronic hepatitis B.
  Meer info »

  € 2.60
 • Zovirax

  Generiek Zovirax

  Acyclovir 200/400/800mg

  Generieke Zovirax is een antiviraal geneesmiddel. Het vertraagt de groei en verspreiding van het herpes virus, zodat het lichaam de infectie kan bestrijden. Acyclovir kan herpes niet genezen, maar het kan de symptomen van de infectie verminderen. Acyclovir wordt gebruikt om infecties, veroorzaakt door herpesvirussen, te behandelen. Ziekten veroorzaakt door het herpes virus zijn genitale herpes, koortsblaasjes, gordelroos, en waterpokken.
  Meer info »

  € 0.81

Land, taal en valuta

Sociale bookmarks:

Onze facturen zijn gecertificeerd door:

Secure shopping certificates

Beoordelingen

 • Ik heb mijn bestelling deze week ontvangen. Bij deze, hartelijk bedankt. Geloof mij maar, ik zal zeker nog een keer bij u bestellen!!!!! Mijn vrouw was zeer verrast door de resultaten en van mij .... ik voelde me weer alsof ik 18 jaar was. heel erg bedankt. U zult zeker nog weer van mij horen:) - Kees