Αντι-ιικά φάρμακα

 • Atripla

  Γενόσημο Atripla

  Efavirenz+emtricitabine+tenofovir 600mg + 200mg + 300mg 30 /600mg + 200mg + 300mg 30 pills

  Generic Atripla is an antiviral medication that prevents human immunodeficiency virus (HIV) from reproducing in your body.
  Περισσότερες πληροφορίες »

  € 272.75
 • Betadine

  Γενόσημο Betadine

  Providone - Iodine 10% 15g

  Η κρέμα Μπεταντίν χρησιμοποιείται για την θεραπεία μικρών πληγών και λοιμώξεων όπως επίσης και για την εξόντωση των βακτηρίων. Η κρέμα Μπεταντίν αποτελεί έναν αντισηπτικό συνδυασμό. Αυτή λειτουργεί σκοτώνοντας τα ευαίσθητα βακτήρια.
  Περισσότερες πληροφορίες »

 • Daklinza

  Γενόσημο Daklinza

  Daclatasvir 60mg

  Το γενόσημο Daklinzaείναι ένα αντιικό φάρμακο που εμποδίζει την εξάπλωση του ιού της ηπατίτιδας C (HCV)στο σώμα. Η ντακλατασβίρη χρησιμοποιείται για την αντιμετώπιση του γενότυπου 3 της χρόνιας ηπατίτιδας C σε ενήλικες με κίρρωση του ήπατος. Το φάρμακο αυτό χορηγείται μαζί με μια άλλη ουσία που ονομάζεται σοφοσβουβίρη.
  Περισσότερες πληροφορίες »

 • Famvir

  Γενόσημο Famvir

  Famciclovir 250/500mg

  Το Γενόσημο Famvir χρησιμοποιείται για την θεραπεία της μόλυνσης από έρπητα ζωστήρα. Χρησιμοποιείται επίσης για την αντιμετώπιση επαναλαμβανόμενων δερματικών λοιμώξεων από έρπη σε ασθενείς οι οποίοι έχουν μολυνθεί από τον ιό HIV. Το Famvir χρησιμοποιείται σε ασθενείς οι οποίοι έχουν εξασθενημένο ανοσοποιητικό σύστημα προκειμένου να θεραπεύσει ερπητικές πληγές και για να θεραπεύσει ή να καταστείλει επαναλαμβανόμενο έρπητα των γεννητικών οργάνων.
  Περισσότερες πληροφορίες »

 • Lamprene

  Γενόσημο Lamprene

  Clofazimine 50mg

  Generic Lamprene is taken to treat leprosy (Hansen's disease). It is sometimes given with other medicines for leprosy.
  Περισσότερες πληροφορίες »

 • Rebetol

  Γενόσημο Rebetol

  Ribavirin 200mg

  Generic Rebetol is used for treating hepatitis C infection in certain patients when used in combination with interferon.
  Περισσότερες πληροφορίες »

 • Symmetrel

  Γενόσημο Symmetrel

  Amantadine 100mg

  Generic Symmetrel is an antiviral. It is used to prevent or treat certain influenza (flu) infections (type A). It may be given alone or along with flu shots. Generic Symmetrel will not work for colds, other types of flu or other virus infections. This medicine is also used to treat Parkinson's disease and other movement disorders.
  Περισσότερες πληροφορίες »

 • Truvada

  Γενόσημο Truvada

  Tenofovir Emtricitabine 300mg + 200mg

  Γενόσημο Truvada είναι το αντιιικό φάρμακο που λειτουργεί στην πρόληψη των HIV (των ιό ανθρώπινης ανοσοανεπάρκειας) κυττάρων από τον πολλαπλασιασμό στο σώμα. Γενικά το Truvada χρησιμοποιείται για τη θεραπεία του ιού HIV, που προκαλεί το σύνδρομο της επίκτητης ανοσοανεπάρκειας (AIDS). Το φάρμακο αυτό δεν είναι μια θεραπεία για τον ιό HIV ή το AIDS. Γενικά το Truvada επίσης χρησιμοποιείται μαζί με τις ασφαλέστερο σεξ πρακτικές για να μειώσει τον κίνδυνο της μόλυνσης του ιού HIV. Ένας πρέπει να έχει το αρνητικό ΗΙV προφίλ να χρησιμοποιεί το γενόσημο Truvada με αυτό τον σκοπό. Αυτό το φάρμακο μπορεί να μην παρέχει προστασία από την ασθένεια για κάθε άτομο.
  Περισσότερες πληροφορίες »

 • Valtrex

  Γενόσημο Valtrex

  Valacyclovir 0.5/1g

  Το Generic Valtrex χρησιμοποιείται για τη θεραπεία του έρπητα ζωστήρα, του επιχείλιου έρπητα, καθως και για τη θεραπεία ή την καταστολή του έρπητα των γεννητικών οργάνων σε ασθενείς με κανονικό ανοσοποιητικό σύστημα. Επίσης χρησιμοποιείται για την καταστολή του έρπητα των ενωτικών οργάνων σε ασθενείς με HIV λοίμωξη.
  Περισσότερες πληροφορίες »

 • Viread

  Γενόσημο Viread

  Tenofovir Disoproxil Fumarate 300mg

  Generic Viread is an antiviral medication that prevents human immunodeficiency virus (HIV) or hepatitis B virus cells from multiplying in your body. Generic Viread is used to treat HIV, which causes the acquired immunodeficiency syndrome (AIDS). It is not a cure for HIV or AIDS. Tenofovir is also used to treat chronic hepatitis B.
  Περισσότερες πληροφορίες »

 • Zovirax

  Γενόσημο Zovirax

  Acyclovir 200/400/800mg

  Το Generic Zovirax είναι ένα αντιικό φάρμακο. Επιβραδύνει την ανάπτυξη και την εξάπλωση του ιού του έρπητα βοηθώντας τον οργανισμό να καταπολεμήσει την λοίμωξη. Η ακυκλοβίρη δε θεραπεύει τον έρπητα αλλά μπορεί να μειώσει τα συμπτώματα της λοίμωξης. Η ακυκλοβίρη χρησιμοποιείται για τη θεραπεία των λοιμώξεων που προκαλούνται από ιούς του έρπητα, συμπεριλαμβανομένων τον έρπητα των γεννητικών οργάνων, τον επιχείλιο έρπητα, τον έρπητα ζωστήρα και την ανεμοβλογιά.
  Περισσότερες πληροφορίες »

Χώρα, γλώσσα και νόμισμα

Σελιδοδείκτες Κοινωνικής Δικτύωσης:

Η χρέωσή μας πιστοποιείται από:

Secure shopping certificates

Μαρτυρίες

 • Παρέλαβα την Παραγγελία .
  Παρέλαβα την παραγγελία γρήγορα και καλά ..
  Εντυπωσιάστηκα από τον χρόνο Παράδοσης - Mike